Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladefondue

#1

elli sa for siden:

Fikk et sjokoladefonduesett i julegave. Tenkte å teste det ut til dagens dessert. Har melkesjokolade i hus og diverse frukt (og en liten marsipanrest) de fleste oppskrifter jeg har sett inneholder fløte. Men det har jeg ikke i hus... Tror dere det går greit å bare ha smeltet sjokolade - eller må jeg kjøre ei mil til nærmeste åpne butikk?


#2

Nenne sa for siden:

Jeg tror smeltet sjokolade går helt fint.


#3

Stellebord sa for siden:

Vi pleier å ha i fløte. Har også brukt kokosfett. Om det går uten kommer vel an på sjokoladen.


#4

elli sa for siden:

Tror jeg skulle hatt fløte eller kokosfett i, den ble litt tykk - men veldig god :)


#5

Huldra sa for siden:

Vi bruker 86% sjokolade og 1/2 ts kokosfett. Kjempedeilig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.