Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kypros - Blue Village Nausicaa Beach

#1

Nicki sa for siden:

Vi reiser hit i i Juni, og lurer på om noen har erfaringer med dette hotellet og stedet? Hvordan er det f.eks. med bleier. Får man tak i de samme som hjemme? ¨Hvordan er temperaturen der i juni ca?

Alle tips og råd mottas med glede :)

(har forresten med to barn på nesten 2 og 5 år)


#2

Elin sa for siden:

I juni er det varmt på Kypros. Det er høysesong der og f.eks. mye varmere enn andre deler av middelhavet fordi det ligger veldig langt sør. Ikke like varmt som august og september, men ja, varmt...

Hotellet har jeg aldri bodd på.


#3

Snippa sa for siden:

Har bodd på hotellet der for 6 år siden, da mine to største var 2 og 4,5 år. Vi hadde det veldig fint der :) Fin strand, fine basseng, fin lekeplass. Alle restauranter i byen der hadde egne lekeapparater, så vi voksne fikk spist i fred og ro overalt.
Vi var der i månedsskifte mai/juni, og da var det helt perfekt temperatur for ungene.


#4

Nicki sa for siden:

Takk for svar begge to :)


#5

ljomer sa for siden:

Vi har bodd der to ganger sist i 2005. Da hadde deler av "hotellbyen" behov for en opppussing. Jeg vet ikke om de har gjort noe med dette.
Ellers hadde vi det kjempefint der. Fine bassenger, lekeplass og kort vei til en flott strand. Du kan lese mer om hotellet på: www.louishotels.com/protaras/nausicaa_hotel_protaras.html

Ha en god tur.


#6

Leandra sa for siden:

Vi kom hjem fra dette hotellet igår faktisk:digger:
Hadde en flott uke der med 3 barn.Det er helt greit,vi hadde All inclusive og fikk masse god mat og drikke til alle måltider,og sparte masse penger på dette,vil anbefale det! Pengene går fort når man skal betale for hvert måltid.Og i dette var is og drikke inkludert.
Jeg likte ikke bassengområdene så godt,synes de var litt lite barnevennlige for oss med barn i 4 års alderen.Stor kamp om alt for få solsenger(jeg måtte gå ned kl 6 om morgenen med håndklær for å få seng.
Ellers fin liten strand rett nedenfor,fin lekeplass,greie rom.Generelt sett bra,men vi kommer ikke til å velge dette hotellet flere ganger.
Men dere kommer nok til å få en bra ferie,så bare gled dere:jupp:


#7

Nicki sa for siden:

Tusen takk for rapport!
Hva mener du med lite barnevennlig for barn i bassengområdene for 4 åringer?
Vi gleder oss veldig til litt sol og varme ihvertfall :jupp:
Hvordan var været og temperaturen der nede nå?


#8

Nicki sa for siden:

Leandra:

Hvor mye koster all inclusive egentlig?


#9

Helle sa for siden:

Bleier er kjempedyrt :jupp:


#10

Leandra sa for siden:

All inclusive kostet oss 4500 kr.2250 kr pr voksen,da betalte vi ingen ting for ungene,heller ikke for eldste på 10.
Da kunne vi forsyne oss ubegrenset av is,øl,vann,brus,slush,milkshake drinker osv..Vanligvis pleier vi bruke 1000 kr dagen(minst) på mat.Da vi alltid spiser alle måltider ute.
Med at jeg ikke likte så godt bassengområdet mener jeg at det var trapper uti de store bassengene,ikke slikt lang grundt som jeg er vant til,at ungene på en måte kan vasse uti bassenget..skjønner?
Men bort ifra det,og for lite solsenger var det bra:ja: Varmt og godt om dagen,men litt kjølig om kveldene.Men det er nok varmt om kveldene i juni:riktig:


#11

GinaK sa for siden:

Kom hjem fra Agia Napa i går og måtte kjøpe bleier der. De kostet 105,- for en pakke Libero så det lønner seg å ha med nok hjemmeifra. Godt utvalg i den butikken jeg var iallefall. Mye bedre enn på apoteket der. De hadde både Libero, Pampers og badebleier.

Det er 29C i skyggen, 27 i bassenget og 22 i havet nå. Og det ble bare varmere og varmere for hver dag. Gled deg!! :riktig:

Men jeg lurer litt på om myggen kommer når varmen kommer og på meg klør stikkene helt forferdelig. Jeg hadde med Aurax og det hjelper. BArna brøy seg heldigvis ikke om evt. kløe.


#12

Nicki sa for siden:

Hvordan var maten på hotellet? Var den variert, barnevennlig?
Vurderer sterkt om vi skal gå for all inclusive nå :confused:


#13

Nicki sa for siden:

Dette høres jo helt nydelig ut :jupp:


#14

Java sa for siden:

Jeg har litt annen erfaring med Nausicca Beach enn Leandra. Bassengområdet passet perfekt for oss (barn på 3, 4, 6 og 8), men vi måtte så klart være med når de skulle bade. Vi trengte heller ikke å være tidlig ute for å få solsenger, men så ville vi heller ikke ha de som var rett ved bassenget. Vi lå i nærheten av lekeområdet (basseng der også) og der var det lett å få solsenger (ihvertfall da vi var der). All inclusive kan anbefales, vi var veldig glad vi hadde det. Vi var veldig fornøyd med oppholdet.


#15

Nicki sa for siden:

Da er all inclusive bestilt. Nå håper jeg maten er god :)


#16

ljomer sa for siden:

Når det gjelder bleier er det fryktelig dyrt på apoteket eller i supermarkedene i Agia Napa eller Fig Tree Bay. Reis til Paralimni, ca 20 min med bil/buss/moped. Klippet fra Startours brosjyre:

Shopping:
Om du bor i Agia Napa eller Fig Tree Bay kan du reise til Paralimni for å handle. Derligger det tre store matbutikker, Kokkinos, Carrefour og Orfanides. I Paralimni er det også mange kles- og skobutikker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.