Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Risotto med hvitvinseddik ELLER rødvin?

#1

Amelie sa for siden:

Vi har ikke hvitvin, men hvitvinseddik og 1/2 flaske rødvin.
Hva blir best i risotto? Vi skal ha kylling til.
Vet jo at hvitvin er foretrukket i risotto.


#2

Amelie sa for siden:

Anyone?


#3

Pelen sa for siden:

Gir ikke rødvin for mye farge?


#4

Amelie sa for siden:

Jo, setter jo litt rar farge....men smak er viktigst. Kan evt trylle litt med sukkerkulør?

Er litt redd for å bruke hvitvinseddik, men det er kanskje et vanlig alternativ. Man må bare bruke mindre mengder?


#5

Pelen sa for siden:

Jeg skulle prøve meg frem med hvitvinseddik.


#6

Turban Smukk sa for siden:

Hvis du googler "red wine risotto" etc finner du flere oppskrifter. Jeg har ikke forsøkt selv, så jeg kan ikke uttale meg om hvordan det smaker, men jeg vil tro det blir bedre enn med hvitvinseddik?


#7

skyfri sa for siden:

Ja, hvitvinseddik og litt eplejuice for å få litt sødme også. Evt. Sukker hvis du ikke har juice.


#8

Amelie sa for siden:

Hm, ikke dumt...


#9

Kiwi sa for siden:

Jeg pleier å bruke eplejus hvis jeg ikke har hvitvin.


#10

kalufs sa for siden:

Hvis ikke jeg har hvitvin hjemme så bruker jeg bare mer buljong.


#11

Wix sa for siden:

Jeg tar en skvælp med eplejuice.


#12

Amelie sa for siden:

Jeg brukte rødvinen, det gikk helt fint. Føltes mer "riktig" med ekte rødvin, enn hvitvinseddik. Det ble ikke rosa, bare så ut som fullkornsris. Brukte kyllingkraften i også (helstekt kylling), og til og med uten parmesan ble det bra. Men hadde litt pesto til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.