Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sånn rulle-ut-plen

#1

SmarteSmelt sa for siden:

Hvor lenge etter at den er rullet ut, kan man sette opp hekk?
Det vil jo da medføre at vi graver langs kanten av plenen, og sitter den ikke skikkelig (røttene ikke har satt seg) så kan vi kanskje komme til å forskyve den, vil jeg tro (?)

Vi rullet ut plenen 16. mai...
Gresset har begynt å vokse alt, og vi ser at skøytene mellom "stripene" med gress vises mindre og mindre...


#2

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg aner virkelig ikke, men bare lurer på hvor mye dere måtte betale for slik rull-ut-plen? Hilsen frøken utolmodig her også. :sparke:


#3

SmarteSmelt sa for siden:

Vi var kjempeheldige og fikk kjøpe fra en av alle ting fotballbane som er tatt bort til fordel for kunstgress. Ergo betalte vi vel ca. 60,-/m.

Tror det er rundt en 150-/meteren som er vanlig..


#4

Veronal sa for siden:

En av naboene (heldigvis ikke en av de nærmeste) plantet sin thujahekk ( :iiik: - beklager, jeg klarer ikke å la være å benytte meg av sjansen til å ytre min mening) samme dag/helg som han rullet ut ferdigplen. (Dere har bare rullet plen inntil der dere skal ha hekk - dere skal ikke lage hull i plenen?)


#5

tiddelibom sa for siden:

Ferdiggress bør stå i noen uker (3, mener jeg å ha hørt? litt usikker) uten at du går noe særlig på den. Den må få "satt seg". Det er viktig å vanne mye.

Hilsen gartnerfrua:)


#6

Veronal sa for siden:

Smartesmelt spør ikke om når hun kan gå på den - men når hun kan plante hekk rundt den. :dulte:


#7

tiddelibom sa for siden:

Joda, men hun skriver også at hun skal grave langs kanten, så da ville jeg tro at det samme gjelder - at gresset bør få "satt seg" før man begynner å "tukle" med det.


#8

SmarteSmelt sa for siden:

Jeg skal definitivt tukle langs kanten ja. Noen steder sikkert også kutte litt i det, så derfor er jeg redd vi skal "dra" i det når vi stikker spaden i jorda eller om det sitter godt nok i underlaget rett og slett.

Da tipper jeg at det ikke sitter godt nok enda nei...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.