Et slikt stativ med en panne man tenner bål i. Hvilken type mat lager man? Ser man kan få kjøpt alt mulig utstyr: gnistfanger, popkorngryte, toastjern, vaffeljern, kaffikjele, gryter, grillrist osv
Hvilket utstyr "må" man ha? Og hva lager man? Hvordan oppbevarer man den når den ikke er i bruk? (Ute/inne)
Jeg er ikke vant med å lage mat på bål så trenger konkrete råd.
Tenker det hadde vært koselig å hatt en slik i den lille Hagen vår, kanskje vi blir mer ute, lager kveldsmat osv?
Vår står ute hele året. Vi har gnistfanger rundt og kan bruke den både som utepeis og bål. Vi har stekerist som dekker hele som er fint til burgere, grillspyd med diverse på ol. Vi har stor gryte som er fin til kakao, småsuppe ol. Lager det klar inne,men heller over i gryta og holder det varmt ute over bålet. Pølser på grillspyd er det som blir mest brukt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.