Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til mat og kake i cowboybursdag?

#1

Erica sa for siden:

Min snart 8-åring skal feire bursdagsfest på lørdag, og har bestemt at det skal være cowboy-fest. Men hva i alle dager skal vi servere?

Det er kl. 12 på formiddagen, så da er det kanskje greit med noe lettere type mat. Hvis noen har noen ideer blir jeg veldig glad.

Også var det kaken da, hun vil gjerne ha en kake ut fra temaet på bursdagen, og har selv foreslått kake formet som cowboyhatt, pistol e.l. Men jeg vet ikke om jeg får til det. Er det noen andre som har bakt noe som jeg kan få se - eller har noen smarte tips/ideer?


#2

Filifjonka sa for siden:

Hamburgere kan kanskje være cowboymat? Eller kyllingvinger?
Bønner og flesk? ;)

Kake formet som en cowboyhatt burde være mulig. Hvis du skjærer ut en passende brem, og setter en rund litt høyere kake oppå der, og dekker med sjokoladeglasur eller marsipan? Kanskje du kan bygge den opp litt for å få litt sving på bremmen, og en bulk i toppen? Så kan du lage et marsipanbånd, og kanskje en sheriffstjerne av sølvkuler?

Lykke til!


#3

Erica sa for siden:

Takk for tips! Kaken ble som du foreslo, god ide, og grei å sette opp. Bursdagsbarnet ble ihvertfall veldig fornøyd:-)


#4

Sulphur sa for siden:

Får vi ikke se bilde av kaken?



#6

Nenne sa for siden:

Jeg vil også gjerne se bilde. :nikker:


#7

Erica sa for siden:

Men tok vi bilde av kaken da? Det er jeg ikke sikker på, da det var min kjære som fløy rundt med apparatet. Skal sjekke jeg, og evt. legge ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.