Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Populær barnestol slaktet i biltest (VG)


#2

Syrin sa for siden:

Uff ja.. vi har HTS -sete og det bakovervendte er visstnok eit av dei aller aller beste når det er riktig satt i. Problemet er at det er ikkje utan vidare enkelt å sette opp. Det er derfor setet har fått kritikk. Vårt sete vart satt opp av ho som ekspederte der vi kjøpte det; hadde gått på kurs og greier :D Vi har leste bruksanvisningen nøye og sjekka og dobbeltsjekka. Setet står riktig og eg føler meg trygg på at det vil fungere som det skal. I den grad det kan forhindre skade altså...


#3

Tinka sa for siden:

Kjekt å se slike tester.


#4

Azi sa for siden:

Jeg hadde den Brio stolen, det var bare tull og vas med den. Måtte levere den tilbake nå på mandag og fikk enda en ny (årsmodell) Brio. Men nå lurer jeg på om jeg skal bare gå og få pengene mine tilbake. Dessuten så betalte vi 2900 kr for stolen! Føler meg lurt! :nemlig:


#5

Fara sa for siden:

Syns det er kjekt med sånne tester. Man kan styre unna en de stolene som blir slaktet og har tross alt noe å rette seg etter.


#6

Muad'Dib sa for siden:

Vi har Recaro Start, som vi faktisk er veldig fornøyde med. Nå er minsten også 3,5 og 19 kg, så han var vokst ut av sin bakovervendte HTS Izi (som var et herk ! Ville aldri kjøpe den igjen !)

Skjønner ikke helt hvordan testerne kan skrive, at Start-stolen stort sett ikke kan justeres i høyden. Den kan justeres både i høyden, bredden, dybden og vinkel. Seleholderen er nem å feste, og holder selen pent over minstens skulder. Komforten er, ifølge minsten og storebror på 9, som har prøvesittet stolen på en 2x 8-timers tur, helt i topp. Storebror sier, at den er langt bedre enn i noen andre stoler han har hatt (og det er mange, senest en HTS 1-2-3 stol som han hater). Og så er stolen supernem å holde ren, siden mikrofiberbetrekket avviser smuss. Den har vært veldig klissete til tider, og har alltid kunne gjøres ren og pen igjen med et fuktigt klud, e.v.t. med litt såpe på.

Godt nok har jeg aldri krasjtestet Start-stolen vores :eek: (det hadde vært interessant å se, hvordan den oppfører seg der) men allerede det, at ungen gidder å sitte i stolen og ikke åler seg ut hver 5. minutt, er for meg et stort pluss.


#7

cilen sa for siden:

Sete vi kjøpte i Sverige nå, var det beste de hadde der. Så når de er strengere enn Norge er det nok trygt og greit.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.