Susse sa for siden:
Fikk en stor flott salmalaks og aner ikke hva jeg skal gjøre med den. Sushi er ikke greia for oss.
Hva bruker du salmalaks til?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Susse sa for siden:
Fikk en stor flott salmalaks og aner ikke hva jeg skal gjøre med den. Sushi er ikke greia for oss.
Hva bruker du salmalaks til?
millact sa for siden:
Jeg kjøpte salmalaks for første gang forleden. Var alene da, så kjøpte bare en liten pakke. Kokte god pasta. Så varmet jeg olje, en god kryddermiks jeg kjøpte (økologisk laksekrydder fra Meny, engangsporsjon) og surret litt vårløk før jeg tok oppi mer krydder (pose nr to), hadde opppi laks kuttet i biter og matfløte og småkokte i noen minutter og blandet med pasta. Det ble utrolig godt (men veldig mektig).
Robyn sa for siden:
Bake den i ovnen, kjempegodt.
Puslingen sa for siden:
I påskeheftet til Rema 1000 er det ei oppskrift på Salma med soyasjy og spinat. Tenkte å prøva den snart.
Her finner du forresten mange gode oppskrifter. Salma
liefje sa for siden:
Det er en laks som er saa god at du ikke trenger aa gjöre noe som helst, men hvis du ikke vil ha sushi eller andre raa tilberedninger, kan du bruke den som du ville brukt hvilken som helst annen laks. Bare pass paa at du ikke koker/steker/baker den for lenge, da blir det liksom ikke noe spesielt lenger, og du har egentlig kastet bort fisken din. Det blir litt som om aa kjöpe fineste indrefilet ogsaa steke den saa lenge at den blir helt törr om du skjönner.
Niobe sa for siden:
Bruker den som vanlig laks.
Fadese sa for siden:
Baker den i ovnen eller graver den og spiser som forrett. :)
Acino sa for siden:
De gangene vi har hatt det så har jeg bare delt opp i porsjonsstykker, krydret med salt og pepper og steikt i panna - og som det sies, ikke overstek! Godt med det meste til men jeg liker vel egentlig best agurksalat(agurk, vann, sukker, eddik, pepper) og poteter til. De som liker slikt mener det er godt med noe sennepsaktig eller rømmegreier til også. :humre:
Guttemammis sa for siden:
Vi steker den i panne med salt og pepper, serveres med salat, ris og rømme.
Salma er eneste fisk jeg får i ungene.
Interference sa for siden:
Vi steker den med mangochutney, curry, fløte/kokosmelk og salt og pepper. Serverer med ris/pasta og salat. Knallgodt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.