Skal fylle sukkerbunn, og ha marsipanlokk. Tenker å ha bringebær og romkrem i ene laget, og blåbær og krem i det andre..Men må bærene røres , sukres eller noe, før? eller bare legger jeg dem over kremmen? Jeg fikk bare tips om fyllet, og at det skulle vere kjempegodt inni. Men ingen framgangsmåte..:sparke: Noen?
Jeg tror jeg heller ville hatt vaniljekrem og bringebærfyll. Det pleier å være godt. Ville sukret bærene litt bare om de er veldig sure og evt hatt bittelitt sukker i kremen også i stedet for?
Ja, siden andre kommer med annet forslag.. Vi synes det er veldig friskt og godt med bringebær og banan i fyllet på marsipankake, blir ikke så søtt når det er marsipanlokk..
Jeg syns det er greit å slippe frøene når jeg har bringebær i. Så jeg pleier å varme opp bringebær sammen med litt sukker til de går i oppløsning og sile av frøene. Avkjøler før jeg blander i kremen.
Takk for svar. Har foresten: bringebær, blåbær, jordbær, banan, fløtekrem, romkrem, vaniljekrem, div sjokolade til rådighet..sikkert noen nøtter slengende også :humre: og marsipan.. påskestengte butikker ja :knegg:
Så da er problemet: velg fyll til to lag, og resultat knallgod kake. :nemlig:
Jeg ville droppet romkremen. Ett lag med bringebær, vaniljekrem og valnøtter, ett lag med fløtekrem, jordbær, blåbær og litt hakket sjokolade. Det kan ikke bli vondt.