Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marinert kalkunfilet

#1

007 sa for siden:

Jeg hadde store planer om å lage denne oppskriften, men har altså bare marinert kalkunfilet, ikke naturell.

Kan jeg lage den likevel? Og servere med poteter, saus, brokkoli, rosenkål/bacon og gulrøtter?

Hilsen ubrukelig kokk.


#2

kamp sa for siden:

Jeg hadde vertfall gjort det med mindre den var bbq marinert.


#3

007 sa for siden:

Den er lys og fin, men heter altså marinert kalkunfilet. (Og i oppskriften står det presisert at den ikke skal være marinert.)


#4

Observatøren sa for siden:

Du kan sikkert bruke den, men den ferdigmarinerte kalkunen er ikke spesielt god - litt svampaktig konsistens og veldig salt.


#5

007 sa for siden:

(Jeg fikset overskriften, men den ble ikke fikset likevel?)

Ikke spesielt god, altså? Bedre å brune i panne og steike i ovenen, slik det står på emballasjen?


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Sjå kva den er marinert med. Sjølv om det står marinert, så trenger det ikkje å vera meir enn salt og pepper.


#7

Filifjonka sa for siden:

Går sikkert helt fint. Du kan jo skylle av marinaden så forsvinner jo ihvertfall litt av smaken fra den.


#8

Einhyrningur sa for siden:

Jeg er ingen god kokk, så jeg hadde skylt av marinaden og tenk at den var brukbar.


#9

Kanina sa for siden:

Jeg synes sånn marinert kalkunfilet er godt, jeg da. Den der blanke marinaden gjør ikke noe annet enn å mørne (og evt salte litt?), så det kan fint tilsettes andre smaker.


#10

gullet sa for siden:

Brun kalkunen på alle kanter i stekepannen, putt den inn i stekeovnen med litt smør i formen, ca 160 grader. Kutt opp grønnsakene og putt de opp i formen de siste 20-30 minuttene.

Jeg gjorde det på lørdag, med hvitløk, løk, vårløk, minimais, paprika og gulrot. Vi hadde ikke blomkål eller broccoli, men vi pleier å ha det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.