Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Premier League kampoppsett neste sesong

#1

MsM sa for siden:

Noen som vet når det blir offentliggjort? Jeg og ei venninde skal nemlig på fotballtur i begynnelsen av Mai (Masteroppgave-innleveringsgave til oss selv, så vi reiserumiddelbart etter levering i begynnelsen av Mai). Vi skal på Liverpool-kamp, så hvor vi reiser avhenger jo litt av hvor de spiller:D . Gleder meg til å kunne bruke turen som gulrot...sliter med motivasjonen nå,ja...


#2

Gremli Skremli sa for siden:

Jasså! Visste ikke at du var fotballhooligan!


#3

007 sa for siden:

Slutten av juni/begynnelsen av juli.


#4

MsM sa for siden:

He he, kjenner meg ikke HELT igjen i Hooligan-karakteristikken, men Liverpool- supporter har jeg vært siden jeg var liten (min første kamp var da pappa tok meg med på Liverpool-kamp ett år vi feiret jul i England, og da var det gjort).

Hadde forøvrig sesongkort på hjemmebanen til vårt lokale lag Wycombe Wanderers når jeg bodde der, men de har foreløpig ikke nådd helt opp i Premier League;) )

Takk, Liven. Da kan vi snart begynne å planlegge tur.


#5

007 sa for siden:

Det skal vi også. :hyper:


#6

Maverick sa for siden:

Jeg vil også! :hyper:

Men enn så lenge er det god "pauseunderhodning" å se fireåringen drible, score og sentre med Liverpooltrøya på. : stoltmamma :


#7

Juste sa for siden:

Listen legges ut 24. Juni. God tur :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.