Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiskekaker

#1

iben sa for siden:

Hva er det beste du vet "attåt" fiskekaker? Trenger litt inspirasjon!


#2

Primrose sa for siden:

Raspa gulrot er en favoritt her!


#3

Pingis sa for siden:

Potetbåter stekt i ovnen med søt chilisaus som dip. Eller potetmos. Eller som fiskeburgere.


#4

Acino sa for siden:

Har de oppi brun saus med kålstuing og poteter. Godt med litt gulerot oppi kålstuingen også. Dette er om det er kjøpe-fiskekakeker(resten hjemmelagd). Om det er hjemmelagde er de gode å spise på ferskt brød med løk til.


#5

Chablis sa for siden:

Raspet gulrot må alltid være til
Eller fiskekake i burgerbrød


#6

Syrin sa for siden:

Masse, masse, masse smørsteikt løk. Minst ein løk pro pers. Og remulade.


#7

Veritas sa for siden:

Rotmos er også godt til!


#8

Manga sa for siden:

Til fiskekaker har vi alltid kokte poteter, kokte gulrøtter og blomkål og brun saus. Trengs kanskje litt inspirasjon her også. :)


#9

maggypop sa for siden:

Jeg kjører ulike varianter alt etter dagsform, men alltid med kokt potet:

Stekt i panne med stekt løk, raspet gulrot, evt smeltet smør.
Kokt i brun saus, kokt kål, og gulrot.
Stekt i panne med coleslaw som tilbehør.


#10

konsulenten sa for siden:

Hollandaise saus, ovnsbakte potetbåter og salat.


#11

Skilpadda sa for siden:

Pasta, tomatsaus og dampet brokkoli.


#12

Pasta sa for siden:

Makaronistuing, broccoli og kokt potet.
Eller som Skilpadda sier.


#13

Arran sa for siden:

Potetmos og smørsurret brokkoli, evt i pitabrød med salat, paprika, agurk og aioli.


#14

Syrin sa for siden:

Det har eg aldri sett for meg ein gang. Det høyres faktisk godt ut... Lagar du berre heilt enkel pastasaus av boksetomat? Eller frå glas?


#15

Skilpadda sa for siden:

Ja, bare vanlig tomatsaus, enten laget selv fra boksetomat eller ferdigkjøpt pastasaus fra glass. Jeg synes det passer mye bedre til fiskekaker enn både brun og hvit saus.


#16

Niobe sa for siden:

Barna liker dem best som fiskeburgere, i hjemmelaget, grovt hamburgerbrød. Jeg lager meg et eltefritt grovbrød, og legger skiver av stekt fiskekake på godt brød, sammen med mykstekt løk, salat og hvitløksdressing.


#17

iben sa for siden:

Nam nam, takk for tips folkens:) Tror jeg prøver fiskekaker med potetbåter, mykstekt løk, salat og dressing/remulade neste gang:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.