Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pynte sjokoladekake med grønt kokos"gress" dagen før?

#1

Hyacinth sa for siden:

Selskap i morgen, kaken laget i dag. Har tatt på glasur. I tillegg skal det være grønnfarget kokoemasse som skal forestille gress, målstenger av sugerør og seigmenn som spiller fotball og sånt, men kan jeg ta dette på i dag, eller vil glasuren bli bløt og grønnfarget og ekkel da?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg laget fotballkake med glasur og grønt kokosgress forrige måned, da minsten skulle feire femårsdagen sin i barnehagen. Siden jeg hadde tidligvakt den dagen, laget jeg alt klart kvelden før, og det ble IKKE soggy nei, var like perfekt dagen etter. Men jeg hadde grønn glasur under da, for å forsterke grønnfargen på gresset. Altså grønn smørkrem med grønt kokosgress over.


#3

gullet sa for siden:

Jeg laget kaken dagen før, og det gikk helt greit.


#4

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Hvordan oppbevarte dere den etterpå? Får man til å dekke kaka med noe når det stikker opp målstenger og seigmennspillere, og trenger den være i kjøleskap?


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg hadde sånne plastikkmål- og fotballspillere på, det blir kanskje annerledes, men de stakk jo like fullt opp av kaka så jeg stusset litt på hvordan jeg skulle frakte den til barnehagen. Før jeg la meg la jeg bare en plastpose løst over kaka (den stod bare på benken, holder seg fint der over natta) og så la jeg forsiiiktig over sølvfolie før jeg bar den ut i bilen. Jeg kikket ikke på den før jeg gikk fra minstens avdeling, men de ansatte sa den var helt fin da de åpnet folien.


#6

Hyacinth sa for siden:

Ja, da tror jeg også at jeg gjør det slik. :)


#7

Optimist sa for siden:

Setter du sjokoladekake i kjøleskapet så blir den ikke god. Tildekt på kjøkkenbenken kan den stå i dagesvis.
(Når det gjelder det du spurte om så vet jeg ikke. :sparke: )


#8

Toffskij sa for siden:

:what:

Hvis sjokoladekaka blir vond av å stå i kjøleskapet, er det noe i veien med sjokoladekaka, tenker jeg heller at vi sier. Kjøleskapskald sjokoladekake er jo det beste i verden. :nam:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Enig med Toffen. Jeg lar den stå på benken når jeg ikke har plass i kjøleskapet, noe som kan forekomme relativt ofte. Men iskald sjokolade og sjokoladekake er jo det beste som finnes. Når jeg lager soaked chocolate cake, må jeg alltid la den stå i kjøleskapet over natta, da blir den aller best. :nam:


#10

Toffskij sa for siden:

Alle saftige/klissete/seige sjokoladekaker blir bare bedre av å stå og kose seg i kjøleskapet en god stund. Og andre sjokoladekaker anerkjenner jeg i grunnen ikke. :skuffet:


#11

Hyacinth sa for siden:

Nå er den ferdiglaget, men jeg må nok ta på nye seigmenn i morgen. De ble nokså fort våte på beina. :knegg:

En kompis påstod det så ut som en pestokake. :skeptisk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.