Mamma feilberegnet eplejuiceforbruket til storfamilien i påskeferien, og vi sitter dermed igjen med et par store kartonger fra Meieriene som snart går ut på dato. Jeg skal lage granola med et par desiliter, men ellers er jeg ganske blank. Hva bruker man egentlig eplejuice i?
(Det opplagte alternativet, å drikke den, får vi ikke til før den blir dårlig. :knegg:)
Hva med å fryse den, og så bruke f.eks i smoothie etterhvert?
Jeg har mange liter hjemmelaget eplejuice liggende i frysen som vi tar opp etter behov. Jeg kan ikke tenke meg at kvaliteten på kjøpejuice blir annerledes enn hjemmelaget om den fryses?
Å fryse den var en super idè, og sjokoladekake hadde vi uansett tenkt å bake i morgen. Og jeg får nok til å snike det inn i en middag også. Tusen takk for tips! :blomst:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.