Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

FotoKnudsen

#1

Pelen sa for siden:

Jeg mailer ganske lavoppløselige bilder til Foto Knudsen og det pleier alltid å gå bra. Nå er jeg på hytta og her er bredbåndet ganske smalt og det fungerer ikke :gaah: Jeg får mail fra Foto Knudsen så de har mottatt min mail, men når jeg logger meg inn på Foto Knudsen så står det:

Noen som har tanker om hva som kan ha gått galt? Jeg har prøvd flere ganger og jeg er ellers ganske oppegående når det gjelder data.

#2

KristinS sa for siden:

Vet ikke som kan ha skjedd her, men det har vært masse tull med FotoKnudsen i det siste. Det tok meg 3 dager å laste ned 150 bilder fra pc`en til mine album der, så serveren dems sliter nok med altfor mange kunder virker det som.


#3

Pelen sa for siden:

Noen som kan anbefale meg et annet sted? Jeg skal bare vise frem noen bilder her. Jeg vil helst maile over bilder, hvis det er mulig.


#4

Sitron sa for siden:

[url]www.photobucket.com[/url]


#5

LilleLeo sa for siden:

Jeg har hatt problemer med FK i laaang tid. Prøver meg på nytt igjen innimellom, men når det tar 2 dager å overføre 4 bilder, DA blir jeg sur da!


#6

Sitron sa for siden:

Jeg har aldri problemer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.