Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For tidlig EU-kontroll?

#1

Neket sa for siden:

Bilen min må kontrolleres innen 31 mai. Kan jeg levere den på kontroll nå? Den lager noen "spennende" lyder - og jeg gidder ikke to verkstedturer.

Så er det noen regel for når man kan ta EU kontrollen? Må jeg vente til Mai?


#2

annemede sa for siden:

Den kan tas før ja. Men ikke mer enn fire mnd før, tror jeg det er.


#3

Neket sa for siden:

Så bra. Takk. Da er det bare å krysse fingrene for at bilen overlever denne gangen også. :knegg:


#4

Malama sa for siden:

Mener den kan tas tre mnd før, så om den skal innen mai er det fint på tide nå, null problem. Men de fikser ikke ting på kontrollen da, så sørg for å booke to timer på en gang om du tenker de skal fikse lydene i samme slengen.

Sier hun som hadde samme bil på samme verksted to dager på rad. Det var tid for service, så jeg bestilte time, og kom på at "oi, den må jo ha eukontroll også", så jeg bestilte time til det når jeg leverte den. og fikk time neste dag. Juhu... (Heldigvis var jeg i permisjon, så jeg slapp styret med å komme sent på jobb to dager på rad...)


#5

Nenne sa for siden:

:nikker:


#6

Neket sa for siden:

Verkstedmannen min kjenner bilen min (litt for) godt, han booker nok opp et par tre-sju timer helt av seg selv gitt. :humre:


#7

Malama sa for siden:

Sånn ja... vel, da ordner det seg vel...

Vår bil må bli kjent med et helt nytt verksted eller to. Det er... på tide og vel så det med service (Jeg vet vi pleier å ha dem i februar. Jeg var høygravid og i permisjon første gangen, og begynte altså permisjon 3. februar) dertil stiftet jeg litt for nært bekjentskap med en vegg i et parkeringshus, så den burde innom et lakkverksted også...

Men vi har flyttet, så vi kjenner slett ikke til noen verkstedsmann som kjenner bilen vår, da...


#8

mrc sa for siden:

Det er uansett ikke sikkert at de får fikset det i samme slengen. EU-kontrollen blir her for å avdekke hva som er feil. Kanskje må det videre bestilles deler for å fikse det osv. Så i stedet for å bestille verkstedstimer, er det greit at det da bare tas EU-kontroll, og så får man samtidig funnet ut hva som er feil og satt opp timer til alt dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.