Jeg har aldri i mitt liv brukt slike pakker med ferdigblandete kaker i poser. Nå skal jeg lage kake til blant annet et barn som er glutenintorelent og da har jeg skjønt at Toros ferdigblanding er bra. Jeg tror at jeg har smakt den hos noen andre og jeg syns selv at den blir ganske tørr, men kanskje den har vært stekt for lenge. Hvordan kan jeg sprite den opp litt? Ha mer egg i?
Jeg er ikke noe flink på å dekorere kaker, men hva anbefaler dere til en nybegynner som ikke lliker å dilldalle med kaker, men gjerne lager noe godt? Det er barnekalas.
Jepp. Og ekstra god blir den med smør i stedet for olje. Jeg liker den. Og selvsagt med en skikkelig glasur, ikke sånn vann/melis/ferdigkakaoblandings.
Jeg lagde den forrige helg, den ble saftig og god. Cluet er å ikke steke for lenge! Bruk smeltet smør. Jeg kan tenke meg å dele den i to og smøre god glasur i mellom gjør det enda bedre.
Jeg glaserte med tynt lag glasur enkelt lagd av melis, kakao og vann. Bakte med soyaolje. Kaka falt i smak hos alle, det er en "barnekake", men tørr synes jeg ikke den er.
Jeg kjøper sånne bokser med fire ulike typer "strøkakepynt" og denne gangen pyntet storebror med alle fire typene. Ble fint, synes jeg, og man slipper at ungene krangler om rød seigmann eller kun spiser pynten....
Jeg har stort sett lagd den helt vanlig, men den har aldri blitt tørr, så den du har smakt har nok stekt for lenge. I fjor fylte jeg med bringebærkrem (med havrekrem så den også forble melkefri), det ble veldig godt. Sjokoladebiter i hørtes jo veldig godt ut, og eplejuice er veldig godt i bakst. Uansett hva du velger, sjekk gluteninnhold i alt.
Jeg måtte også prøve meg på Toro sjokoladekake nylig og den ble veldig saftig og god. Forventet at den skulle bli tørrere, men mulig smeltet smør og ikke for lang steketid gjorde susen. Lagde glasur av melis, smøreost og et egg. Det ble veldig godt.