Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse ned kaker til konfirmasjon, hvilke og hvordan?

#1

Drømmedama sa for siden:

2 uker til konfirmasjonen, hadde vært supert å begynne å bake noen kaker nå fryse dem ned.
Krydderkake(formkake) og eplekake - de kan begge fryses, det vet jeg andre har gjort, men hvordan tiner jeg dem best mulig? På benken over natten, i kjøleskapet eller i stekeovnen?
Gulrotkaken fra room kan fryses med kremen på, ikke sant? Hvordan ville dere tint den, tro?
Og vanilia cupcakes fra magnolia, ville dere puttet dem i fryseren med eller uten frostingen på?
Texaskaken fryses vel også med godt resultat? Med fyllet på eller uten?


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg fryser fromagekaker og sjokolademoussekaker, de må tines sakte, så de setter jeg i kjøleskapet kvelden før. Gjærbakst tiner jeg på kjøkkenbenken og lunker litt i ovnen før servering. Cupcakes kan fryses har jeg hørt, de skal helst ikke stå i kjøleskap da de blir tørre. Jeg hadde tatt på frosting samme dag.

Kransekake og fyrstekake tines også på benken.

Alt med frosting som inneholder kremfløte eller ting som kan bli surt ser jeg for meg at må tines i kjøleskap.


#3

Acino sa for siden:

Gulerotkaken fra room har jeg fryst med stor hell. Hadde den i fryseren før topping/glasur. Tok den opp på morgenen og hadde den på kjøkkenbanken til rett før servering, da var den ferdig tint. Brukte forresten bringebærkrem oppå.


#4

Veslemøya sa for siden:

Jeg fryser snickers/ peanøttkake også.


#5

Che sa for siden:

om du lager pavlova så tror jeg marengsbunner kan holde lenge om de oppbevares tørt - så kan du bare pynte på den store dagen.
Kransekake sies jo at gjerne blir bedre om de fryses, for de blir mer seig da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.