Syrin sa for siden:
Eg meiner å ha blitt servert sukkererter steikt med kvitløk ein gang. Er det nokon som har oppskrift i dei baner?
Eller er det nokon som pleier å servere steikte sukkererter som tilbehør?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Syrin sa for siden:
Eg meiner å ha blitt servert sukkererter steikt med kvitløk ein gang. Er det nokon som har oppskrift i dei baner?
Eller er det nokon som pleier å servere steikte sukkererter som tilbehør?
Candy Darling sa for siden:
Vi har ofte det, ikke med hvitløk, riktignok. Steker dem lett i olivenolje og strør salt på etterpå.
Det er absolutt best når de spises med en gang, så hos oss er det det siste som gjøres.
Syrin sa for siden:
Da skal eg prøve det :)
Takk!
Mandino sa for siden:
Vi steiker sukkererter og østerssopp sammen som tilbehør til lam.
Ciela sa for siden:
vi steker aspargesbønner og hvitløk . Så sukkererter blir nok mye det samme . Veldig godt som tilbehør .
Isolde sa for siden:
Jeg pleier å steike de med løk og paprika.
Taien sa for siden:
Kan jeg spør om hvordan de blir i konsistensen da? Blir de myke som paprikaen blir? Eller blir de mer "crispy"?
Filifjonka sa for siden:
Det kommer jo an på hvor lenge du steker dem.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.