Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steikte sukkererter?

#1

Syrin sa for siden:

Eg meiner å ha blitt servert sukkererter steikt med kvitløk ein gang. Er det nokon som har oppskrift i dei baner?

Eller er det nokon som pleier å servere steikte sukkererter som tilbehør?


#2

Candy Darling sa for siden:

Vi har ofte det, ikke med hvitløk, riktignok. Steker dem lett i olivenolje og strør salt på etterpå.

Det er absolutt best når de spises med en gang, så hos oss er det det siste som gjøres.


#3

Syrin sa for siden:

Da skal eg prøve det :)
Takk!


#4

Mandino sa for siden:

Vi steiker sukkererter og østerssopp sammen som tilbehør til lam.


#5

Ciela sa for siden:

vi steker aspargesbønner og hvitløk . Så sukkererter blir nok mye det samme . Veldig godt som tilbehør .


#6

Isolde sa for siden:

Jeg pleier å steike de med løk og paprika.


#7

Taien sa for siden:

Kan jeg spør om hvordan de blir i konsistensen da? Blir de myke som paprikaen blir? Eller blir de mer "crispy"?


#8

Filifjonka sa for siden:

Det kommer jo an på hvor lenge du steker dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.