Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken langpannekake holder seg "fersk" i 2 dager?

#1

Fløyel sa for siden:

Jeg må bake en kake i dag som jeg skal levere til ett arrangement på lørdag morgen. Hvilken kake kan jeg bake uten å måtte fryse den. Jeg har kaldt rom og kjøleskap hvor jeg kan oppbevare den.


#2

Toffskij sa for siden:

Alle surmelksbaserte sjokoladekaker holder seg saftige lenge – de er uansett de beste til langpannekaker, synes jeg. Mange gode på detsoteliv.no – i denne stilen.


#3

Fløyel sa for siden:

Tusen takk! Da skal jeg klare å finne en oppskrift.


#4

Nextlife sa for siden:

Gulrotkake, den blir jo bare bedre om den står et par dager.


#5

Nenne sa for siden:

Både karamellkaken og kanelkaken som er surmelksbasert som jeg har lagt ut oppskrifter på her er fine to dager etter baking. Særlig kanelkaken kan jeg anbefale i så måte.


#6

Elisabet sa for siden:

Soaked chokolate cake du finner oppskrift på her inne blir bare bedre av å stå to dager i kjøleskapet etter den er laget. :nam:


#7

oslo78 sa for siden:

Krydderkake med ostekrem.


#8

Addison sa for siden:

Må bare gjenta denne! Den er i tillegg så god at du bør lage to og ha en selv også :nemlig:..



#10

Hyacinth sa for siden:

ROOMs gultrotkake. Gjerne med ekstra eple og gulrot i.


#11

Fløyel sa for siden:

Jeg tror jeg går for R.O.O.M gulrotkake, "alle" har som regel med seg sjokoladekake.
Fikk vann i munnen bare ved å lese oppskriften til ROOM kaken.

Tusen takk for svar. :blomst:


#12

IzziCreo sa for siden:

Camomillas vaniljekake her inne, med eplebiter ristet i perlesukker og kanal :jupp: Den holder seg leeeeeeeenge.


#13

ItsOnlyMe sa for siden:

Sjokoladekake med kefir :nikker:


#14

Charlie sa for siden:

....kake som holder TO dager i kjøleskapet? Her fordamper de!
:nam: :plystre:


#15

Fløyel sa for siden:

:rødme: Jeg har kjøpt inn så jeg skal lage to, den ene skal til korpset, den andre skal vi prøvesmake..


#16

Charlie sa for siden:

Høres fornuftig ut, så får man sjekket at den virkelig er GOD! :nikker:


#17

Hyacinth sa for siden:

Jeg har dobbel mengde sjokolade i den kaken, og jeg liker den best hakket, ikke revet. Det er også godt om en del av gulroten er grovrevet, synes jeg.


#18

Hobbes sa for siden:

Pass bare på steketiden på den gulrotkaka. Jeg lagde den i helgen med ny ovn, og den skulle slett ikke steke en time i den ovnen. For første gang ble den litt for tørr for min smak. Så den må absolutt ikke stekes for lenge.


#19

Niobe sa for siden:

:jupp:


#20

Fløyel sa for siden:

Jeg har så mye sjokoladedråper, sånne man har i cookiesene, så det havnet nok godt over de 100 gr som var beskrevet, jeg tok å grovrev halvparten av gulrot og eple og finrev resten. Deigen var i hvertfall god.


#21

Benzo sa for siden:

Room holder seg lenge, ja.


#22

Fløyel sa for siden:

NAM! Room Gulrotkake anbefales på det varmeste. Det står en urørt i kjøleskapet også altså!
Det fungerte også med sjokoladedråper. :nemlig:

Jeg trengte å steke kaken kun i 50 minutter, det ble litt i overkant med ostekrem når jeg fulgte oppskriften, så den kunne med fordel ha vært halvert.


#23

Filifjonka sa for siden:

Enig, den gulrotkaken er deilig. :hjerter: Og ostekremen kan med fordel halveres eller ihvertfall reduseres til 2/3.

Jeg liker ikke konsistensen på surmelksjokoladekaker, og i motsetning til mange andre så syns jeg slett ikke de holder seg i flere dager. Prøvde mange oppskrifter av den typen da sønnen min hadde eggallergi, og han likte dem jo godt, men det er virkelig ikke på min ti-på-topp-kakeliste.


#24

GinaK sa for siden:

Jeg tør nesten ikke skrive det men jeg lagde en ROOM gulrotkaken for etpar år siden, sikkert etter en laaang tråd om den herinne, men jeg synes ikke den var det helt store altså.. :cool:
Mulig jeg gjorde noe rart og det var ikke godt med sjokolade inni, synes jeg da.

HAr en oppskrift på en gulrotkake som jeg har laget noen ganger så jeg holder meg til den.

Gutta i klassen til minstemann liker heller ikke sjokoladekake med kefir. Har prøvd i to år så det har jeg notert nå og må lfinne en annen favoritt innen august.


#25

Filifjonka sa for siden:

Jeg syntes også det hørtes rart ut med sjokolade i gulrotkake, men jeg syns den ikke merkes på annen måte enn at den runder av smaken og gir den en ekstra dimensjon. Den smaker ikke sjokolade, og jeg rasper den, så det er ikke biter.

Ellers en ærlig sak å ikke like alle kaker. :knegg: Jeg ser for eksempel ikke det store med verken den mye omtalte Cream Cheeese Brownien eller den sjokoladekaken som en stikker hull i og heller varm glasur på. Begge de har jo sine egne lange fan-tråder. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.