gnuri sa for siden:
Noen som vet?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
gnuri sa for siden:
Noen som vet?
*TB* sa for siden:
Jeg bruker bakepapir på pizzastein, men napper papiret ut etter noen få minutter. Det er visst noe med at bunnen må ligge direkte på steinen for å få best resultat.
Jeg syns imidlertid det er så klønete å få deigen over på steinen, så jeg baker den ut på bakepapir. Det er ikke lange stunden som skal til før bunnen har blitt stekt såpass at det er mulig å nappe ut papiret.
gullet sa for siden:
Effekten av å steke pizza på Stein blir borte om du ikke passer som TB og mappe ut papiret. Steinen trekker til seg fuktighet, og det er derfor pizzabunnen blir sprø.
Vi - eller - Far, det er han som lager pizzabunn, strør med maismel før han legger bunnen på. Veldig bra resultat.
gnuri sa for siden:
Takk for svaret begge to.:klemme: Vi gjorde som Gullet sa, strødde med maismel. Gikk flott,og pizzaen ble veldig god :nam:
gullet sa for siden:
Så bra!
mkj sa for siden:
Jeg pleier å forsteke pizzabunnene et par minutter, da kan de ikke være større enn porsjonspizzaer. Så tar jeg på fyll og steker ferdig. Går fint å flytte de inn i ovnen med pizzaspade når det ikke er fyll på.
Palmen sa for siden:
Jeg gjør som TB, det finker finfint!
gnuri sa for siden:
Skal teste TB sin metode også, så får vi se hva vi ender med tilslutt ;)
Julieh sa for siden:
Jeg pleier å kjevle ut deigen på bakepapir og så løfter jeg papiret bort til stenen og snur papiret rundt slik at deigen legges på stenen. Se bilder her:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.