Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Går det an å bruke bakepapir på pizzastein?

#1

gnuri sa for siden:

Noen som vet?


#2

*TB* sa for siden:

Jeg bruker bakepapir på pizzastein, men napper papiret ut etter noen få minutter. Det er visst noe med at bunnen må ligge direkte på steinen for å få best resultat.
Jeg syns imidlertid det er så klønete å få deigen over på steinen, så jeg baker den ut på bakepapir. Det er ikke lange stunden som skal til før bunnen har blitt stekt såpass at det er mulig å nappe ut papiret.


#3

gullet sa for siden:

Effekten av å steke pizza på Stein blir borte om du ikke passer som TB og mappe ut papiret. Steinen trekker til seg fuktighet, og det er derfor pizzabunnen blir sprø.

Vi - eller - Far, det er han som lager pizzabunn, strør med maismel før han legger bunnen på. Veldig bra resultat.


#4

gnuri sa for siden:

Takk for svaret begge to.:klemme: Vi gjorde som Gullet sa, strødde med maismel. Gikk flott,og pizzaen ble veldig god :nam:


#5

gullet sa for siden:

Så bra!


#6

mkj sa for siden:

Jeg pleier å forsteke pizzabunnene et par minutter, da kan de ikke være større enn porsjonspizzaer. Så tar jeg på fyll og steker ferdig. Går fint å flytte de inn i ovnen med pizzaspade når det ikke er fyll på.


#7

Palmen sa for siden:

Jeg gjør som TB, det finker finfint!


#8

gnuri sa for siden:

Skal teste TB sin metode også, så får vi se hva vi ender med tilslutt ;)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.