Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Engelsk gisseltagningssketsj?

#1

Muad'Dib sa for siden:

Jeg leter etter en sketch til et engelsk komikerpar, jeg mener det var Smith and Jones.

Plottet er: en formidler går inn i et hus hvor en mann holder en familie som gidsler. Formidleren innfører straks hyggeregler, fellesspisning og fellessang med guitar. Når gidseltakeren til sist kommer med krav, får han kjeft av formidleren: "I want I want, you can´t always have everything you want !" og gidseltakeren blir bortvist og går ut med senket hoved. Han glemmer helt sitt gevær, som formidleren må minne ham om å ta med seg ("and take that thing with you !"). Gidseltakeren går ut, og gir seg til å hylgrine på skulderen til den ene av politimennene som står utenfor.

Jeg vil så gjerne finne denne sketch på youtube, for å vise den til mine elever. Noen som har en idé om, hva den heter ? Den må bare finnes på YouTube !


#2

Miss Norway sa for siden:

Har ikke sett den. Går ut fra at du har googlet deg grønn... Kan det være "Hale & Pace" istedet? Eller "Fry & Laurie"?

Hvor gammel er denne sketchen? Helt tilbake til Not the 9 o'clock news?


#3

Muad'Dib sa for siden:

Ja, jeg har googlet og youtubet meg grønn. Så på en masse Hale & Pace clips nå (det kunne godt være dem, ja) men fandt det ikke. Men det var da morsom leting !


#4

Miss Norway sa for siden:

Sketchen din høres forøvrig skikkelig morsom ut; håper du finner den! (Og poster her hva det var for noe selvsagt).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.