Pelen sa for siden:
Jeg satte en brøddeig til gjæring for en time side og nå kan jeg ikke bake den ut. Kan jeg sette den i kjøleskapet nå? Hva om jeg våbaker den ut til rundstykker i morge og så lar det gjære, går det bra?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Pelen sa for siden:
Jeg satte en brøddeig til gjæring for en time side og nå kan jeg ikke bake den ut. Kan jeg sette den i kjøleskapet nå? Hva om jeg våbaker den ut til rundstykker i morge og så lar det gjære, går det bra?
Meiose sa for siden:
Det tror jeg skal gå bra. Den fortsetter nok og heve, men når temperaturen er lav går det saktere. Peis på!
nokon sa for siden:
Viss kjøleskapet har gjæra, ville eg nok vore forsiktig med å bruke det. :nemlig:
Mrs. Longbottom sa for siden:
Hvis den har hevet en del, ville jeg slått den ned, og latt dn heve en gang til i kjøleskapet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.