Chanett sa for siden:
Løk under kjøttet eller over? chanetthargodtidogfundererpåviktigetingilivet
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Chanett sa for siden:
Løk under kjøttet eller over? chanetthargodtidogfundererpåviktigetingilivet
GydaG sa for siden:
Over, selvsagt.
Chanett sa for siden:
Selvsagt ikke. Det ser jo alt annet enn pent ut.
Ru sa for siden:
Jeg er kjøtteter. Jeg spiser ikke løken. :nemlig:
(Hverken da eller aldri, for øvrig.)
Bloppy sa for siden:
Løken skal oppå ja!
Harriet Vane sa for siden:
Løken under når jeg spiser selv. Over hvis det skal danderes.
Det heter forøvrig råsjbiff, det sa alltid mormor.
GydaG sa for siden:
Og så skal det være rødløk.
Chanett sa for siden:
Rosabiff.
millact sa for siden:
Oppå, selvsagt.
Chanett sa for siden:
Jeg er dypt sjokkert.
Malama sa for siden:
Dekoreres oppå, men ikke oppå alle, sånn at de av oss som ikke vil røre svineriet kan få tak i kjøtt som ikke ligger dynket i løk.
GydaG sa for siden:
Men hvis den er under vet man jo ikke om man får perfekt balanse, det er jo viktig at det ikke blir for lite eller for mye løk til roastbeefen.
Niobe sa for siden:
Oppå. Og både roastbeefen og løken er selvsagt hjemmestekte. :nemlig:
Strutsen sa for siden:
Herregud! Tror du jeg spiser løk?
Herregud! Tror du jeg spiser roastbeaf?
:hjelpsom:
Niobe sa for siden:
Roastbeef.
Snuppa sa for siden:
Sprøstekt løk under, rødløk over.
Niobe sa for siden:
Sprøstekt løk? :skremt:
Tjorven sa for siden:
Jeg er rar. Roastbeef er av de få ting jeg ikke spiser.
Men jeg spiser løk.
Che sa for siden:
Spiser det sjelden, men løk oppå. Dog foretrekker jeg med fersken
Chanett sa for siden:
Knis. Sikkert med ketjup og sennep.
Taien sa for siden:
Jeg tar en Harriet her altså:
Under når jeg spiser i ensomhet el. med nærmeste familie, dandert over hvis jeg serverer.
Løken MÅ være hjemmestekt.
Noen bruker remulade, men jeg anser det for å være djevelens verk og det er kun til for å ødelegge yummy roastbeef.
vixen sa for siden:
Så lenge det er uten majones/remulade og sylteagurk er jeg fornøyd.
Syrinx sa for siden:
Rå eller sylta løk, og den ligger oppå.
Stekt løk hører til på karbonadesmørbrød.
Novla sa for siden:
I potetsalaten, som skal ligge under roastbiffen. :nemlig:
Einhyrningur sa for siden:
Må løken være over eller under? Min er som oftest ved siden av eller mellom råsjbiffen og potetsalaten. Spises såklart uten brød.
Bloppy sa for siden:
Altså. Det skal være brød, type grovt nederst. Så kommer hjemmelaget potetsalat. Deretter roastbeef, så rå løk og til slutt et dryss med nykvernet pepper. :nam:
løve70 sa for siden:
:nemlig:
Mjau sa for siden:
Roastbeef med rå løk, masse sylteagurk og majones. Pluss litt pepper. Det er omtrent det beste jeg kan ha på brødskiven. Og spekemat.
Jeg er megasnurt over å ikke kunne spise det igjen før oktober.
Og nei, det er ikke det samme med oppvarmet spekeskinke og slikt. :snurt:
Mjau sa for siden:
Herregud! Nå fikk jeg sykt lyst på roastbeef! :gaah:
Fibi sa for siden:
Løken over roastbiffen. :nemlig: Kan godt ha litt italiensk salat under, og kanskje litt bostonagurk på toppen. Og sølvløk på spyd. :nam:
polarjenta sa for siden:
Løk på roastbeefen? Jeg liker den med eggerøre til jeg.:knegg: Men løk er sikkert godt, og da vil jeg nok ha den oppå eller ved siden av.:)
Optimist sa for siden:
:jupp:
Og det MÅ være rå løk- helst rødløk. Stekt løk spiser man da på karbonadesmørbrød. Sprøstekt løk på pølse i lompe.
Harriet Vane sa for siden:
Italiensk salat? :stuart: Eggerøre? Stekt løk?
Hva er dere for slags folk?
Miss Norway sa for siden:
Tynne fliser av rødløk. :nam: Under råsjjen, seffern, ellers ramler de bare av.
polarjenta sa for siden:
Ganske så normal tenker jeg. Eggerøre er godt til det.
Floksa sa for siden:
Rødløk, oppå selvfølgelig. Og rikelig med remulade under.
Apple sa for siden:
Jeg er vandt til stekt løk til roastbeef (fra Stavanger). Men her på Østlandet tror jeg ikke det er så vanlig. Her er det oftest rå eller sprøstekt løk til. Jeg liker alt, men vil helst ha det oppå kjøttet.
Susse sa for siden:
Litt finhakket rødløk oppå sammen med sylteagurk og majones.
Inagh sa for siden:
Rå løk på toppen av kjøttet. :nam:
Vianne Rocher sa for siden:
Løk på Roastbeef? Har jeg aldri smakt.
Roastbeef serveres med kapers og hjemmelaget tartarsaus.
GydaG sa for siden:
Det står plutselig roastbeef og rødløk på handlelista her. :sulten:
Robyn sa for siden:
Rå løk oppå kjøttet. Et tynt lag remulade under. :nam:
Hobbes sa for siden:
Remulade under, sylteagurk og rødløk oppå. :gleder seg til juli:
Hyacinth sa for siden:
Oppå, selvsagt. Alle gjør jo det. Og nykvernet pepper oppå der. Og salt.
Myria sa for siden:
Rå rødløk oppå, tynt lag remulade eller hjemmelaget potetsalat under. :)
Mrs. Longbottom sa for siden:
Remulade og sprøstekt løk under, syltaeagurk og masse pepper oppå!
Mrs. Longbottom sa for siden:
Hm, må handle roastbeef, kjente jeg.
Stjerneskuddet sa for siden:
Svært tynne skiver rå rødløk oppå, remulade under. Noen ganger sylteagurk, spesielt om man skal ha sprøstekt løk. Kan til nød bruke potetsalat, men løk må alltid være med.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.