Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan vi lage av disse restene?

#1

Lhi-My sa for siden:

Noen lånte pauserommet på jobb i helgen til et arrangement. De har satt igjen ganske mye mat i kjøleskapene våre med beskjed om at vi kan spise det eller kaste det. Det er masse spekemat (spekeskinke og fenalår), oppskåret paprika, minst en kilo tomater, egg, 2-3 store camembert, mye brød og diverse annet snadder. Jeg tenker at vi må lage en rett av dette (og eventuelt noe ekstra fra butikken). Det blir litt kjedelig å spise spekemat og eggerøre hver dag også slik vi gjorde i dag.

Noen som har noe forslag? Gjerne noe varmt.

Kjæresten har et forslag her: brød, pesto, spekeskinke og camembert stekes i ovnen til osten er smeltet. Eventuelt med paprika på. Er det en kombinasjon som kan bli god, tro?



#3

Mirmell sa for siden:

Quiche?


#4

Lhi-My sa for siden:

Jeg glemte å si at maten helst skal rekke til 12 sultne menn og en ikke fullt så sulten dame. Kan pai lages enkelt i langpanne, tro? Passer camembert til pai?


#5

Isbjørn sa for siden:

Det finnes paideig på pose på Rema, den heter Maizena Pai. Om du tar flere poser blir det nok til langpanne. Aner ikke hvordan Camembert blir i/til pai, men en salat er jo godt til. Du kan blande 3 egg og 1pk matfløte, så har du smurninga til paien. Må sikkert ganges opp i langpanne.


#6

Palmen sa for siden:

Pai, ja. Jeg hadde glatt skjært camembert i småbiter og hatt i paien. :nam: men den blir ganske kraftig (og salt!) så jeg ville ikke krydret noe særlig, og servert salat til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.