Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kokt eller rå blomkål i salat?

#1

iben sa for siden:

Jeg skal lage kremet pastasalat med blomkål. Skal blomkålen være rå eller litt kokt???


#2

amylin sa for siden:

Vet ikke helt hvordan pastasalat du snakker om, men jeg liker rå blomkål i salater generelt.


#3

Salt sa for siden:

Jeg ville kokt den bare noen få minutter. Knapt mør.


#4

Anne C sa for siden:

Jeg ville også kokt den kjapt.


#5

Ivars_mamma sa for siden:

Jeg ville hatt rå blomkål.


#6

iben sa for siden:

Takk, koker den litt da!


#7

Njulaif sa for siden:

Litt sent svar nå ser jeg, men lell: Jeg liker også best rå grønnsaker i salat generelt, også blomkål. På Smalhans fikk jeg en gang servert en råkostsalat med bl.a. rå blomkål som var kuttet i veldig tynne skiver (typ med sånn påleggskjæremaskin), og det var knallgodt. :jupp:


#8

Niobe sa for siden:

I kremet pastasalat hadde jeg kokt den litt. I vanlig salat hadde jeg hatt den rå.


#9

iben sa for siden:

Kokte blomkålen noen minutter. Pastasalat er storesøster sin livrett og hun var veldig fornøyd:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.