Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Avbefaling: Sitteplasser i Telenor Arena

#1

elg sa for siden:

Var i går på en super konsert med Bruce Springsteen, men konserten ble ganske ødelagt av den forferdelig dårlige lyden. Vi satt på felt L og med en gang de dro til litt med gitarer, saksofoner eller andre instrumenter ble lyden skingrete og grøtete. Det var nesten så det pep i ørene.

Er det noen som har sittet på andre felt og hatt en bedre erfaring?


#2

Agent Scully sa for siden:

Spør Foo Fighters om hva de syns om lyden i Telenor Arena :jupp: .


#3

MegaMie sa for siden:

Jeg avbefaler hele Telenor Arena. :nemlig:


#4

Frøy sa for siden:

Jeg har også elendig lydopplevelse på Telenor Arena, husker ikke hvilket felt det var på, men den etterlengtede Metallica konserten ble iallfall ødelagt at håpløs lyd.


#5

IzziCreo sa for siden:

Telenor Arena er crap uansett tror jeg. Har vært på Metallica med sitteplasser, og skal på Depeche. Er dessverre avhengig av å sitte, men tviler vel strengt tatt på at lyden er bedre på gulvet...


#6

Njulaif sa for siden:

:nemlig:

Har vært på Metallica der, med sitte plass fordi vi hadde med en av våre nieser og ikke hadde lyst til å ha henne nede i kaoset på gulvet (og hun da var mye yngre og litt engstelig av seg når det gjelder sånt), og opplevelsen var basicly ødelagt for min del pga dårlig lyd. HUN var happy, dog, og gikk på skolen dagen etterpå med ny t-skjorte og spennende nyheter. :knegg:

Synes ikke det er så ille på gulvet, men man må ganske langt frem for å få en god opplevelse. Generelt foretrekker jeg Spektrum foran Telenor Arena av mange årsaker; lyd, utforming av scenen, beliggenhet (og dermed tilgjengelighet) osv...


#7

Maverick sa for siden:

Jeg har altså aldri noensinne opplevd bra lyd på noen Metallicakonsert, og jeg har vært på mange, på flere forskjellige venuer.

Det blir ikke god lyd på sitteplasser høyt opp, samme hvilken venue man er på. Foo Fighters hadde elendig lyd på TA, det var pga. dårlig lydarbeid, ikke kun pga. venue. Det er altså litt flere faktorer som spiller inn en huset.

Men det er jo veldig behagelig for Spektrum at det nå er de spm slipper å få pes for dårlig lyd nutildags. :knegg:


#8

amylin sa for siden:

:dulte:


#9

amylin sa for siden:

Å, er DM på TA? Jeg bare kjøpte billetter uten egentlig å se hvor. Ja, ja, bare jeg får opplevd DM live, så.


#10

Maverick sa for siden:

Egentlig kan jeg ikke fordra Telenor Arena selv, men det er jo ikke noe poeng å klage på ting som ikke er på grunn av huset, lissom. :knegg:


#11

Candy Darling sa for siden:

Alle stadionkonserter har dårlig lyd. Heldigvis liker jeg bare så avdankede helter at de stort sett får plass på Sentrum.

Eller, vel. Det var vel ikke strålende lyd på Rickie Lee Jones heller. :knegg: Usikker på om man skal skylde på lydmannen, though.


#12

Carpe Diem sa for siden:

Synes at lyden er dårlig på Telenor Arena uansett :nemlig:
Men som nevnt ovenfor; dess høyere oppe man sitter dess dårligere lydkvalitet. På Metallica (sitteplass i høyden) måtte jeg virkelig lytte godt når de begynte å spille for å kunne høre hvilken sang det var :sjokk:
Det bedret seg dog utover konserten.
På ståplass er det litt bedre lyd synes jeg.


#13

Maverick sa for siden:

"Arena" bør være et hint. Som Candy sier - man får rett og slett ikke bra lyd på slike steder. Dra på Sentrum Scene eller på Hovedscenen i Operaen for slikt.


#14

007 sa for siden:

Ikke enig. Jeg har nettopp være på konsert i O2, London, og lyden var faktisk klokkeklar og veldig bra.

#15

Maverick sa for siden:

O2 er lite, Spektrumsize.


#16

007 sa for siden:

Ah. Jeg trodde det var ca samme størrelse ut fra tilskuertallene. (20 000-isj.)

#17

Maverick sa for siden:

Hm. Kanskje jeg lyver nå? Skal sjekke, (jeg har jo ikke vært der), men mener at O2 har gulv på str. med en hockeyrink. :gruble: Telenor Arena er bygget for fotball, lave tribuner og stort gulv.


#18

isola sa for siden:

Vi hadde sitteplasser på Lady Gaga, laaaangt unna scenen, og jeg syns lyden var helt kurant.


#19

Njulaif sa for siden:

Ja, jeg skal bare krype til korset og innrømme at jeg har sittet her å uttalt meg om ting jeg ikke har greie på i det hele tatt faktisk. :nemlig: :sparke: Så jeg uttaler meg kun basert på min egen helt personlige opplevelse på de enkelte konsertene, og de er jo farget både av hvor jeg har oppholdt meg og (ikke minst) min egen begeistring over å se helter på scenen (hvorvidt man bryr seg om lyd eller ikke kan jo da fort bli farget av i hvor på heltelista de på scenen er plassert). :knegg:


#20

Fadese sa for siden:

Møt meg på Gardermoen i juni, så får du krype ned i kofferten min og bli mer på konsert i Køben. :hjerter:


#21

jane sa for siden:

Vi hadde sitteplasser på felt N, rad 2. Altså langt ned, og jeg syntes lyden var helt ok jeg da.


#22

amylin sa for siden:

Oh, yeah! Det hadde vært noe!


#23

*TB* sa for siden:

Vi hadde sitteplasser på felt G, rad 3 og synes lyden var ok. Synes ikke lyden var grøtete iallefall.


#24

elg sa for siden:

Maverick sier at det alltid er dårlig lyd når man sitter høyt oppe. Jeg lurer da på hvorfor slike billetter koster 890 kroner og det ikke er noen advarsel om at det er dårlig lyd. Jeg har ikke vært nok ganger på konsert i innendørsarena til å vite det og føler meg lurt når de som arrangerer dette vet om det.


#25

Koma sa for siden:

Jeg var på felt O rad 6 og så rett inn på scenen fra siden, og hadde den giga store høyttaleren på skrå ikke langt unna, men reagerte ikke veldig på dårlig lyd. Ikke var den så høy heller, så jeg trengte ikke proppene.


#26

Tallulah sa for siden:

Jeg tror det er sånn man går ut i fra at alle vet altså. Selvsagt er det surt når opplevelsen blir sånn, men at lyden forringes jo lenger unna man er, er ganske logisk. Det er derfor operaen er bygget såpass bratt, slik at lyden skal ha kort reisevei.


#27

Maverick sa for siden:

Føler deg lurt? Tja, billetten koster det den koster fordi folk er villige til å betale det, og det må være såpass for at det skal gå rundt. Arenabilletter prises etter sikt, ikke lyd. Dyrest er det nærmest scenen, hvor det også er dårlig lyd. Best lyd er det ved FOH.

Er man ute etter den ultimate lydopplevelsen er stadion/arenakonserter et dårlig valg uansett.

(Og jeg arrangerer altså ikke konserter. )


#28

Fløyel sa for siden:

Signerer 007, O2 Arena er rund, ikke avlang. Men opplevelsen i O2 er fantastisk, mener det var 22-23.000 på One Direction der, alle sitteplasser.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.