Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! En rund og liten bokorm skal i bryllup

#1

Bokormen sa for siden:

Jeg må finne meg en kjole til en bryllupsfest. Det blir ikke et veldig stivt bryllup, så det trenger ikke være gallakjole akkurat. Men hva i all verden kan bli fint da man bare ruver 160 cm over bakken, og fortsatt ser ut som om man er gravid i 4. mnd? :o


#2

Tallulah sa for siden:

Oasis har mye fint syns jeg. I tillegg: Kjøpt deg en sånn body som holder inn alt. Du får det i gode undertøysbutikker.

Et lite utvalg av hva jeg syns er fint!


#3

Harriet Vane sa for siden:

En kjole som illuderer midje er dint når man egentlig ikke har det. Jeg har i det siste funnet mye fint på Neste Stopp. Har kjøpt to kjoler derfra i det siste, i tynt stoff med underkjole og veldig fin fasong.


#4

Trulte sa for siden:

Jeg har en kjempefin kjole i rosa og sølv med litt tyll under. Empireliv, og stropper. Str. 40. Fra Only. Brukte den i dåp. De har den på Only i beige og gullbrunt ennå. Jeg er også ca 158 og da veide jeg 62 kg. Har sett på bilder og jeg synes selv jeg var ganske så fjong ;)


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har i dag prøvd nummer 1,2,3 og 6, og nummer 1, 3 og 6 satt som skudd. De var bare litt for utringet til jobbintervju, men til bryllup? Strålende!


#6

Bluen sa for siden:

Flere av disse var fine, men jeg må innrømme at jeg ikke synes de er noen typiske kjoler til bryllupsfest. :sparke: Støtter Mims tips om å ta en titt på Neste Stopp. Der pleier de å ha flere kjoler fra det danske merket Vila - rimelige, passe pyntet og fine. Et moderat empireliv er jo flatterende hvis man har litt mage, det er masse i denne fasongen i butikkene nå.


#7

Che sa for siden:

Jeg har ikke gått for empireliv med "vannsengmage" Det er en ting at den kamuflerer altså, men den kan lett gjøre at man ser litt gravid ut. Det er iallfall min erfaring...

Den nummer 1 fra Oasis var veldig fin synes jeg - Og jeg slår også et slag for Neste Stopp.


#8

Harriet Vane sa for siden:

Denne har de i flere farger:


#9

Bluen sa for siden:

Lekker! Må nok en tur til byen snart. :plystre:

Er for så vidt enig med Bauche i at det er fort gjort å se gravid ut i empireliv. Derfor er det viktig at kjolen bare er svakt utskrådd og ikke har for mye stoff foran. Nummer 1 over her ser ut til å ha "riktig" snitt i så måte.


#10

Harriet Vane sa for siden:

Jeg hadde litt for store pupper til denne, men den var flott!


#11

Trulte sa for siden:

Den minner om den jeg har i rosa ja.


#12

Tallulah sa for siden:

Jeg syns man fint kan bruke flere av de kjolene til et ikke altfor stivt sommerbryllup. Det kommer jo an på hva man har til også.


#13

Bluen sa for siden:

Og så kommer det nok an på hva slags stil man har. :nikker: Jeg er ei lita jåle som går i slikt til hverdags, så jeg ville ikke følt meg pynta nok (sikkert uten grunn).


#14

Isa sa for siden:

Jeg kan også anbefale Vila, kjøpte en kjole jeg har brukt i 2 bryllup der noen år siden. Den som Madam Mim viste fram var jo kjempefin da :)


#15

Mandarin sa for siden:

Søren !! Den var lekker. Har du for store, ja da har ihvetfall jeg for store.


#16

Tallulah sa for siden:

Jeg kunne også gått i alle de kjolene til hverdags! ;) Og dresset dem opp eller ned med smykker, skjerf, sko og hårgreier. :)


#17

Bluen sa for siden:

Jo, en del av dem kunne sikkert funket. :nikker: Jeg har bare et lite problem med jersey-stoffer, som i de tunikaliknende kjolene der. Synes ikke de passer så godt til bryllupsfest, men det er sikkert bare en fiks idé hos meg.


#18

Tallulah sa for siden:

Jeg har bare sett bildene på nett, men er enig i at jersey kan være litt "hverdags". Jeg tror ikke alle er det?


#19

Harriet Vane sa for siden:

Jeg skal avgårde og kjøpe kjole nummer 1 i dag, og tror at den blir kanonlekker i bryllup med høye svarte pumps, smykker og et par digre Audrey Hepburn-solbriller. Jeg kunne godt ha hatt den i bryllup, enda så jålete jeg er.

Jeg har kjøpt to fra Vila, den ene er en ganske klassisk kjole med små puffermer, fin utringing som gir bra kløft og veldig "forgiving" fasong rundt magen, lett utsving. Silkebånd å knyte under bysten. Den finnes i svart, korall, gul og hvit. Den andre har en babydollfasong, tynne stropper og fin omslagsaktig utringing, den finnes i hvertfall i svart og lys lys grønn.


#20

Nessie sa for siden:

Vila har mange fine kjoler ja :jupp:.
Har også god erfaring med Neste Stopp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.