Nenne sa for siden:
Jeg har vært over alt!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nenne sa for siden:
Jeg har vært over alt!
Mex sa for siden:
Hva er det?
Toffskij sa for siden:
De har det nesten overalt, er mitt inntrykk (f.eks. på vår lokale Rema). Det er det samme som lodderogn, du vet det?
Filifjonka sa for siden:
Jeg trodde også det var det samme, men når jeg googlet nå sto dette i en blogg:
Svensk løyrom er herlig. Det knaser når du tygger på det. Servert sammen med finhakket rødløk, gul løk og rømme er det en helt egen opplevelse. Løyrom er rogn av lagesild. Har du lyst å lese mer om den fisken er det en link her: snl.no/lagesild Fisken er vanlig i Sverige, og det er lett å få tak i løyrommen der. Den er oftest frossen, men er god om man tiner den forsiktig. Ekte løyrom er ikke billig, en spiseskje til hver koster fort 50 lappen pr person. Det kan godt erstattes av lodderogn, vår egen norske. Billigere, men ikke like god.
Lodderogn har de ihvertfall på både Obs og Rema og ICA og Meny som jeg har sett.
Toffskij sa for siden:
Hm, ja, du har jo helt rett. :legger meg flat:
Nenne sa for siden:
Lodderogn finnes over alt ja, men det er ikke det jeg er ute etter.
Nenne sa for siden:
Ingen?
Arran sa for siden:
Jeg kjøper løyrom på fiskebutikken. Dyrt, men godt sammen med rømme og rødløk, gjerne på blinis.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.