Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokolade-icing/frosting ("glasur")

#1

liefje sa for siden:

Jeg skal lage en sjöröverbaatkake til min sönns bursdag. :svett: Jeg har funnet en slags fremgangsmaate ift. design (men tar gjerne likevel imot tips paa dette om noen har). Imidlertid staar det i denne at man skal bruke sjokolade icing/frosting (saann amerikansk klisse"glasur" som ofte inneholder delfiafett og blir ganske stiv). Er det noen som har en oppskrift som er bra paa noe slikt (eller paa en eller annen slags glasur som er tykk slik at den limer selv tunge kakedeler bra + dekker). Tuuuuusen takk paa forhaand!


#2

liefje sa for siden:

Her er kaken jeg skal lage:

Det ser ganske enkelt ut, men man trenger aa "lime sammen" fire halve kakebunner (se under) og da trenger jeg noe skikkelig bra frosting som gjerne ogsaa settes i fryseren etter at man har limt slik at det blir skikkelig stabilt för man fortsetter dekoreringen.


#3

Sitron sa for siden:

Smørkrem da? Ikke bare er det godt, det limer bra også.


#4

liefje sa for siden:

Overlever smörkremen frysing, da? Jeg trenger aa fryse den för jeg skjaerer den i riktig form, leser jeg.


#5

Sitron sa for siden:

Å, nei det aner ikke jeg.


#6

Blånn sa for siden:

:jupp:


#7

liefje sa for siden:

Har du en god smörkrem-oppskrift, da? :blafre:


#8

Sitron sa for siden:

Smør og melis og kakaopulver eller noe. Kanskje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.