Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er verdens beste stekespade?

#1

Tallulah sa for siden:

Nå har jeg noen i bambus som jeg liker godt, men de blir alltid liggende fordi de ikke kan vaskes i oppvaskmaskin.

Det jeg ønsker meg er følgende:

  • må tåle oppvaskmaskin
  • må tåle høy temperatur
  • må kunne brukes i både jernpanne og beleggpanne
  • pluss om den ser fin ut. Fargerik, f.eks.

#2

gullet sa for siden:

Jeg har noen svarte fra IKEA som jeg er veldig fornøyd med. Fars stekespade i tre brukte jeg som rørepinne i malingspannet da vi malte stuene. :sparke:

Men det er sjelden stekespadene går i oppvaskmaskinen, de blir vasket opp sammen med stekepannen før vi setter oss til bordet.


#3

Tallulah sa for siden:

Så strukturerte er ikke vi. :hehehe: Ofte serverer vi rett ut av stekepannen også.


#4

Madicken sa for siden:

Om den er verdens beste, vet jeg ikke, men jeg er nå godt fornøyd med denne fra Ikea:


#5

Martis sa for siden:

Jeg kjøper ikke mye tupperware, men stekespaden er i fra et sett på seks deler med stekespader, fiskeøse, øse, røredingser og dette er nå blitt 15 år gammelt og i daglig bruk. Minuset er vel at det er svart, men mulig det finnes i farger i dag!


#6

Tallulah sa for siden:

Madicken: den smelter ikke?

Martis: det skal jeg sjekke ut!


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg har også noen fra tupperware som jeg er fornøyd med.


#8

Madicken sa for siden:

Nei, ikke det jeg har erfart. Jeg bruker den i hvert fall på høy varme både i gryter og stekepanner, og den er like fin etter runder med høyeste temperatur i oppvaskmaskin.


#9

Meissa sa for siden:

Jeg har den største fra tupperware og jeg er ikke fornøyd. Den er for stor. Det er umulig å løfte pannekaker med den og hvis man steker mer en ett egg så kan man bare glemme å få tak uten å rote det til.

Men den smelter jo ikke. :P De har også en som er nummeret mindre og den er sikkert god.


#10

Toffskij sa for siden:

Men hvorfor vil du bruke den samme i jernpanne og beleggpanne? Jeg har aldri noensinne vært borti en «skånsom» stekespade som er like bra som en klassisk metallspade, så jeg bruker med stor fryd en god gammeldags i metall når jeg steker i jernpanne. Tynne pannekaker, f.eks. Det blir bare ikke det samme med en plastdings – de er for tjukke og lite skarpe.



#12

Tallulah sa for siden:

Toffen; nei, du sier noe. Jeg prøvet bare å minimere antall dingser.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.