Jeg har noen svarte fra IKEA som jeg er veldig fornøyd med. Fars stekespade i tre brukte jeg som rørepinne i malingspannet da vi malte stuene. :sparke:
Men det er sjelden stekespadene går i oppvaskmaskinen, de blir vasket opp sammen med stekepannen før vi setter oss til bordet.
Jeg kjøper ikke mye tupperware, men stekespaden er i fra et sett på seks deler med stekespader, fiskeøse, øse, røredingser og dette er nå blitt 15 år gammelt og i daglig bruk. Minuset er vel at det er svart, men mulig det finnes i farger i dag!
Nei, ikke det jeg har erfart. Jeg bruker den i hvert fall på høy varme både i gryter og stekepanner, og den er like fin etter runder med høyeste temperatur i oppvaskmaskin.
Jeg har den største fra tupperware og jeg er ikke fornøyd. Den er for stor. Det er umulig å løfte pannekaker med den og hvis man steker mer en ett egg så kan man bare glemme å få tak uten å rote det til.
Men den smelter jo ikke. :P De har også en som er nummeret mindre og den er sikkert god.
Men hvorfor vil du bruke den samme i jernpanne og beleggpanne? Jeg har aldri noensinne vært borti en «skånsom» stekespade som er like bra som en klassisk metallspade, så jeg bruker med stor fryd en god gammeldags i metall når jeg steker i jernpanne. Tynne pannekaker, f.eks. Det blir bare ikke det samme med en plastdings – de er for tjukke og lite skarpe.