Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Retusjering av fotografbilde

#1

Karamell sa for siden:

Lillebror har vært til 2-årsfotografering.
Han var veldig forkjølet og siklet masse. Tiltross for iherdig tørking kom det noen dråper på genseren. Og disse dråpene vises godt på bildene :mad:

Vi hadde med ekstra genser og byttet etter en stund, men svært mange av bildene har disse våte flekkene... :(

Noen som har fått retusjert bort noe hos fotografen og tror dere det koster ekstra? Jeg fikk ikke svar da jeg hentet prøvebildene. Måtte snakke med fotografen og han var ikke der.


#2

Sitron sa for siden:

Jeg kan ikke tro annet enn at de kan fjerne disse.


#3

007 sa for siden:

Lillesøster hadde et sår på størrelse med en 50-øring i pannen på våre fotografbilder. De er retusjert bort på alle forstørrelser.


#4

Karamell sa for siden:

Liven: betalte dere ekstra for det?


#5

007 sa for siden:

Nei, ingenting. Fotografen var selvsagt interessert i at vi skulle bestille forstørrelser, og retusjering er en del av fotografjobben.

De hadde glemt å retusjere det største bildet vårt (40x50), og vi fikk derfor nytt (i tillegg til at vi fikk tilbud om å kjøpe bildet med feil på til halv pris).


#6

dharma sa for siden:

Det burde være en grei sak å retusjere, spesielt om genseren er ensfarget.


#7

Karamell sa for siden:

Takk. Ensfarget genser ja.


#8

dharma sa for siden:

Da skulle til og med jeg klart det, så da fikser de det sikkert. Det er en kjapp og enkel prosess, burde ikke koste alt for mye.

Lykke til!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.