Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fetaost og holdbarhet

#1

IzziCreo sa for siden:

Her i huset er det kun jeg som spiser fetaost, og jeg elsker glassene fra Arla. MEN det står at osten kun er holdbar 4-6 dager etter åpning. Overholder dere den fristen eller kjører dere bare på til det er tomt? Jeg er på en god del ting ikke så oppatt av den offisielle holdbarhetsdatoen, men jeg vet ikke helt hva jeg skal smake etter på fetaen :flau: Er det ikke sånn eeegentlig listeria man er redd for om det står for lenge? åpplys-moi


#2

Einhyrningur sa for siden:

Jeg spiser til det er tomt og det tar gjerne noen uker.


#3

Stikka sa for siden:

Her kan glasset stå lenge etter åpning. Aldri merket at den har blitt dårlig. Så lenge osten er dekket av olje så føles det i hvertfall greit.


#4

vixen sa for siden:

Her står den også lenge etter åpning. Så lenge det lukter og smaker ok så tenker jeg det er ok.


#5

M@M sa for siden:

Jeg også. :nemlig:


#6

Strutsen sa for siden:

Du kjenner godt om det har stått for lenge. :har smakt: :gal:


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg spiser bare den grønne firkantede pakken fra Arla, jeg liker den best. Og den kan stå lenge her hos oss. Over ei uke. Åpnet.


#8

Rabbit sa for siden:

Vi har ofte åpnet glass i kjøleskapet i noen uker,spiste senest idag fetaost som har stått en stund åpnet,ikke noe problem.


#9

Mirasol sa for siden:

Dette gjør jeg også. Har lurt på om det er greit, men samtidig har jeg ikke blitt syk, så da har det vel gått greit!?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.