Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klippe plen i dag?

#1

Fluke sa for siden:

Kan jeg klippe plenen nå? Eller er det en sånn ting som man ikke gjør i dag?

:flau:


#2

Libra sa for siden:

Jeg synes det er helt greit nå som klokken har tikket over 12. :) Så klipp i vei. Har hørt høytrykkspylere og gressklippere, og faktisk en sag, nå i løpet av den siste timen.


#3

Mams sa for siden:

Her hos oss kunne man godt klippet plenen i dag.
Dog i dag blir det nok ikke gjordt for det bøtter ned.


#4

Nessie sa for siden:

Klipp ivei!


#5

Fluke sa for siden:

Takk for svar! :blomster:


#6

kisha sa for siden:

Vi skal klippe. Nå kom sola, vi må bare vente på at det blir tørt.


#7

Blånn sa for siden:

I dag kunne jeg klippet, men ikke i går. Men jeg er litt rar.

Forøvrig klippet svigerfar plenen vår på lørdag, før han rensket mellom hellene. Han avsluttet med å rive ut peisen vår...


#8

Fluke sa for siden:

Jeg drøyde det og kommer ikke til å gjøre det allikevel for nå fikk naboen "terassebesøk".


#9

Nessie sa for siden:

Vi har nesten ikke naboer så.. :fnise:


#10

~TM~ sa for siden:

Helligdag, søndag... For vår det spiller det liten rolle, men jeg foretrekker at mannen min drøyer den til noe etter 11-12-tiden. Selv om han ikke alltid har tålmodighet til det.


#11

kisha sa for siden:

Her har en av naboene drevet med sirkelsag siden i morges, og en annen holder på å mure. Så jeg tror neppe at gressklipperen blir uglesett. Vi må klippe når været tillater det.


#12

safran sa for siden:

Jeg ville svart nei om det er til sjenanse for naboene. For meg er en høyttrykkspyler og boring og motorklipping fy, mens en håndklipper er grei. Det har noe med støynivået å gjøre.


#13

Candy Darling sa for siden:

Vi klippet i går. :plystre: Manuell klipper, da, og alle naboene er tydligvis på hytta! :glis:

Det var perfekt, for like etterpå startet det å regne, så nå ligger den og selvsår seg. ;)


#14

Fara sa for siden:

Jeg gjorde det igår:sparke:
Men Plantasjen var åpen så trøster meg med at jeg ikke var alene som gjorde hagearbeid igår.


#15

Guava sa for siden:

Jeg hadde ikke gjort det, mest av alt fordi jeg unner naboene å sitte i hagen på en fridag uten at de skal høre plenklipperen vår. Jeg synes i grunnen det er nok støy ellers i uka fra plenklippere. Hadde jeg bodd langt fra folk hadde jeg nok klippet plen i dag. Jeg hadde ikke gjort det i går, da det var en høytidsdag for oss.


#16

Minerva sa for siden:

Jeg hadde ikke hatt problemer med å klippe i dag, hvis det ikke var til senanse for naboene. Men for det første har vi ikke plen, og for det andre så har vi ikke naboer. :sukk:


#17

Libra sa for siden:

Synes dere selv det er sjenerende når naboer klipper plenen? Jeg tenker da selvsagt til tidspunkt hvor de fleste oss er våkne, altså litt ut på formiddagen og ettermiddagen.

Jeg selv synes ikke at det har noe å si at det er lyd fra naboens gressklipper eller plenklipper. Bedre med lyd fra klipperen enn et overgrodd nabolag.


#18

safran sa for siden:

Det kommer selvsagt an på hvor tett man bor. Vi har relativt liten hage, og når naboen bruker sin motorklipper er det ikke mulig å sitte ute.


#19

Libra sa for siden:

:p Fikk ikke endret skrivefeil, det skal stå gressklipper eller KANTklipper :p

Selv bor jeg rekkehus, så naboen kunne likegjerne ha stått på verandaen min å duret, men likevel synes jeg det er bedre at de faktisk klipper gresset enn at de lar vær. Gresset må jo klippes og det er jo en gang slik at de fleste har fri på helligdager. Når det da klaffer slik at det er både hellidag og oppholdsvær så bryr jeg meg ikke med at det er lyder fra folk rundt meg. Hadde jeg brydd meg om det, så hadde jeg nok ikke overlevd livet i rekkehus.


#20

Guava sa for siden:

Kari. Jeg synes det er sjenerende med plenklipping. Jeg synes det er herlig at klipperne i nabolaget står i ro en dag i uken. Da er det mulig å invitere gjester i hagen uten at det bråker fra store motorklippere.

Vi har 3 mål tomt og mye av den er plen. Jeg kan likevel ikke komme på en eneste gang at vi har hatt behov for å klippe på en søndag, 1 mai eller 17 mai. Vi har begge full jobb.

Vi dropper også plenklipping andre dager i uka hvis naboer har gjester i hagene sine.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.