Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal du løpe Holmenkollstafetten?

#1

Pelen sa for siden:

Hvilken etappe skal du i tilfelle løpe?

Jeg er lagleder så jeg ser ut en enkel til meg selv ettersom jeg ikke er i såååå god form. Jeg skal løpe etappe 9 gressbanen til Holmen bru, 650 meter.


#2

Krem sa for siden:

Jeg skal visst, 1. Etappe.


#3

Divine sa for siden:

Jeg skal. Etappe 13. Gruer meg så jeg er helt kvalm. Jeg ble overtalt til å stille fordi vi ellers ikke kunne stille lag. Men dette er virkelig ikke noe jeg er komfortabel med, altså. Lagarbeid? :skremt:




#6

Divine sa for siden:

Jepp. Har sett den. Ser at etappen min er ganske døll. Men safe.


#7

safran sa for siden:

Hahaha! Nei! :skratte:


#8

cora sa for siden:

Ja, 13 her også. Ser ut som en helt grei etappe. I fjor løp jeg den lengste, og den siste km var jammen tung.


#9

Pelen sa for siden:

Hvordan gikk det?

Jeg løp med dårligere form, et sekund raskere enn sist, så jeg er fornøyd! Jeg mistet pinnen, litt irriterende. En dame som ikke fant den hun skulle veksle til så hun begynte å vifte med armene og så vifter hun vekk min pinne. Men det tok ikke så mange sekunder. Tre skritt tilbake og så var det bare å sette fart igjen.


#10

Divine sa for siden:

Jeg eier ikke et eneste eksplosivt gen, så jeg klarte ikke å opp noe tempo før etappen nesten var over. Så tiden var ikke all verden. Men, men. Jeg fullførte, og bare det er en bragd for meg som virkelig ikke liker slikt.


#11

cora sa for siden:

Vi stilte to lag på jobben, og jeg slo en langbeint fyr som løp for det andre laget. (Bare noen sekunder, men dog) :D Etappen var grei, men ganske kort, så jeg kunne gitt mer på slutten, tror jeg.


#12

Pelen sa for siden:

Helig Cora!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.