Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan piske perfekt krem til bløtkake?

#1

Huldra sa for siden:

Er satt opp på bløtkakebakelista til korpset 17.mai. Desverre er jeg ikke god på slike kremkaker og trenger litt hjelp. Tror jeg får til pyntingen (div bær og kremdotter).
Men da må kremen bli bra. Hvordan få den best mulig? Ikke for bløt, ikke for fast, og for all del, ikke med smørsmak.


#2

Filifjonka sa for siden:

Pisk med sakte fart, spesielt fra starten, og pass godt på mot slutten.


#3

Huldra sa for siden:

Leste noe om å ha bollen og visper i fryse litt før pisking. Dette + sakte fart er i vært fall noe jeg ikke har prøvd før.
Flere tips?


#4

Teflona sa for siden:

Det hender at jeg pisker for hånd, det blir luftig krem.


#5

IzziCreo sa for siden:

Legg marsipanlokk over :humre:


#6

Filifjonka sa for siden:

Kald bolle og visp er lurt, ja.


#7

Fluke sa for siden:

Kald bolle hjelper alltid syns jeg. Om du har tupperware sin mål og mix-bolle, kan du ha vann i bunnen og sette på lokket der, for så å fryse den. Da vil fu ha en isbit under bunnen når du pisker krem, og kremen blir garantert ikke "smørrete" (jeg må alltid gjøre det sånn under "hundedagene", for da er det klin umulig å få ok krem uten iskald bolle).


#8

Taien sa for siden:

Amen! :glis:


#9

Flubby sa for siden:

Du visper for hand. Det er mer overkommelig enn du skulle tro :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.