Er straks ferdig med å lage langpanne-sjokoladekake til skolens 17 Mai arrangement i morgen. Jeg er ikke så glad i slikt knasende strøssel, ei heller kokos. Men det er jo pent med litt pønt.:nemlig: Hva sier mine med-kakebakere? Strøssel eller ingenting alls?
Eg går ut fra at du skal ha glasur, og då kan du jo laga mønster i glasuren med ein gaffel t.d. Det gjer eg ofte når eg leverer kaker. Eg har også sett langpannekake med litt jordbær og sukkerblomster til pynt. Kaka var oppskåren, men satt fram i langpanna så den såg veldig fin ut.
Siden jeg ikke er flink til å få glasuren pent på, ender jeg alltid opp med et lass kamuflasestrøssel. Kakene pleier å bli spist, så da regner jeg med at det er ok. Om glasuren er pen, er det jo fint med bare noen gaffelriller e.l.
Det er jo ofte søtt nok uten strøssel. I tillegg er det hardt å tygge og ødelegger smaksopplevelsen. Synes jeg. Pynt heller med jordbær, det er knallgodt og friskt.