Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mat til hyttetur

#1

liefje sa for siden:

Vi er invitert paa hyttetur, og det er vi som skal staa for maten fredagen.

Antall personer: 6 voksne, 4 barn

Vi skal kjöre i ca. 4 timer for aa komme dit. Maten skal serveres relativt kjapt etter at vi ankommer, saa det er en fordel at det ikke tar for lang tid aa lage ting, evt. kan jeg gjerne lage til hjemme dagen för og ta med.

Vi skal grille dagen etterpaa, saa ikke grillmat.

Noen ideer?

(Vi bor ikke i Norge, saa jeg önsker ikke forslag ala "gryterett Toro".)


#2

mkj sa for siden:

Lag en stor kjele med bolognese hjemme. Kok opp spaghetti nå dere kommer fram. Serveres med en enkel grønn salat og noe godt brød fra en velassortert butikk.


#3

liefje sa for siden:

Takk for svar. Egentlig en veldig god ide hadde det ikke vaert for at jeg vil unngaa mat som er karbo-tungt (ala spaghetti) siden mannen min ikke spiser det for tiden. Glemte aa si det först. Greit hvis karbene er tilbehör - da spiser han jo bare mer av det andre og dropper karbene, men akkurat som i spaghetti, blir det jo vanskelig.


#4

Acino sa for siden:

Hva med noe ala ett lite koldtbord? Salat, focaccia/fersk baguett/ferskt brød, potetsalat, kyllinglår, karbonader eller noe sånt?


#5

mkj sa for siden:

Pølser da? Litt gode pølser med godt tilbehør og en salat?

Eller noe i tacogata. Det kan forberedes ganske greit før avreise.



#7

Robyn sa for siden:

Stroganoff eller boeuf bourguignon? Med salat, brød og poteter/potetmos/ris til.


#8

liefje sa for siden:

Yes! Det tar vi. Takk. Ogsaa lager jeg masser av salat og oppkuttede grönnsaker og guacemole, sauser og et par tortillas til. Da kan alle ta det de vil ha. Steker kjöttdeigen hjemme og gjör det andre ved ankomst. :harenplan:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.