Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Visning i Grottenveien 1

#1

C3PO sa for siden:

I går var vi på visning i Grottenveien 1. Jeg har fulgt med serien siden begynnelsen, og fått masse inspirasjon. Siden jeg ikke bor spesielt langt unna, tok jeg turen dit i går med en venn. Det var veldig morsomt å hilse på de fire parene (litt rart, og), og leilighetene var ganske annerledes enn på skjermen. Men veldig fine, alle sammen. Selv om Vidar og Christian ennå ikke har rettet opp i en del av feilene som ble påpekt i tidligere episoder.

Det er visning også i dag, og auksjon med livesending på søndag. Jeg rekker dessverre ingen av delene.


#2

Nessie sa for siden:

Vi har også sett på. :nikker: Blir spennende å se hvem som stikker av med best fortjeneste.


#3

Darth sa for siden:

Hvilken leilighet likte du best?


#4

apan sa for siden:

Artig, jeg har også fulgt med på serien.


#5

C3PO sa for siden:

Jeg likte nok Arne og Bente sin best, men liker veldig godt flisvalgene til Vidar og Christian. Jeg ble litt skuffet over at de hadde malt over den røde veggen.


#6

Nessie sa for siden:

:ja:


#7

Darth sa for siden:

Av det vi har sett på tv har jeg likt Vidar og Christian sin leilighet best - og da tenker jeg på utseende, ikke nødvendigvis kvaliteten på håndverket, hehe.


#8

Jinx sa for siden:

Av det jeg har sett på tv liker jeg det unge paret.


#9

kie sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg syntes Tine og Torbjørn sin var fin. Spesielt det at de restaurerte peisen. Altså på tv. Jeg var ikke på visningen i RL.


#10

Røverdatter sa for siden:

Tja, det har jo hatt veldig mange håndverkere inne. Jeg ville vært mer bekymret om de hadde gjort alt selv. :p

Jeg tror jeg ville satset på Arne og Bente sin fordi de har vunnet så mange av konkurransene og har finest bad og kjøkken. Så fikk jeg heller tatt bort soveromstapetet og sengegavlen (som jeg ikke likte). Eller Kristine og Patrick sin siden de hadde de kuleste løsningene og den beste utsikten.


#11

Bomull sa for siden:

Har ikke sett programmet, men ut fra bildene likte jeg Christine/Patrick sin leilighet desidert best, tror jeg, men Vidar/Christian sin har finere kjøkken og stiller nok ganske likt. Dette uten at jeg vet noe om slett håndverk etc. Bente/Arne sin var veldig fin den og, mens Tine/Torbjørn sin likte jeg minst, men de er jo som sådan fine leiligheter alle fire, absolutt.


#12

Skremmern sa for siden:

Jeg så programmene, og husker jeg tenkte å neeeeeei, bytt den ut mot en sånn fin ny med utsikt til flammene fra alle vinkler. Jeg hadde ikke kjøpt Tine og T sin pga peisen.

Jeg likte kjøkkenet til Arne og [b]ente best.


#13

Nessie sa for siden:

Jeg stusset mest over ordet peis. :knegg:
Peis og ovn er jo ikke det samme? :blond:


#14

kie sa for siden:

Hmpf!
Men joa. Du har jo rett.

Anyway; Jeg likte at man tok vare på noe av husets historie, liksom. Hadde det vært plass ville jeg muligens ha foretrukket en hvit kakkelovn.


#15

Skremmern sa for siden:

Du skjønte jo hva vi refererte til, eller?


#16

Nessie sa for siden:

Jeg ja? Jeg stusset over det bare i programmet, for alle sa peis der. Og da lurte jeg på om det er sånn at det kalles peis andre steder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.