Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brød til curry

#1

Nextlife sa for siden:

Hvis man skal ha noe brød til indisk og det er snakk om mange, mange mennesker slik at det blir umulig å lage autentiske nanbrød, hva slags brød kan man da ha?
Jeg er ikke keen på slike halvstekte nanbrød som er innpakket i plast.


#2

gnuri sa for siden:

På innvandrersjapper har de ofte sånn store flate runde brød som passer veldig godt.


#3

Palmen sa for siden:

Hvis du skal ha til mange, mange så bestiller du og henter på Grønland, f.eks på Lahori Dera. Koster 12-15 kr stykket og holder seg fint i timesvis om du pakker de i folie og kjøkkenhåndklær.


#4

Pelle sa for siden:

I Sør-India spiser de ufattelig mye roti (slags lompe) fremfor naan. Hvis det er et alternativ å lage dette isteden (for når du sier mange mennesker, så mener du veldig mange, eller hur?). Og papadum, selvsagt.

Hvis ikke kan du jo kline til med 5-kroners kneip? dukker for slag


#5

Niobe sa for siden:

Jeg lager naan eller roti, fryser, og tar opp den dagen de skal serveres. De tiner raskt og trenger bare et par minutt i ovnen. I en haug i langpannen. :knegg:


#6

Nextlife sa for siden:

Vet du hva de heter eller hvordan de er laget?

Grønland er desverre ikke innen rekkevidde for meg.

Du ser meg ut som en kneip. :rolleyes:

  • og ja, det er mange. Som i uoverkommelig for en vanlig liten sjappe å lage, så det bør være noe jeg kan sette et bakeri til å produsere.

#7

Pelle sa for siden:

Roti er ihvertfall godt, og de er jo ikke større enn vanlige lomper, så det burde være mulig å produsere mange?


#8

Nextlife sa for siden:

Jepp, den ser jo grei ut. Tror jeg må prøve ut for å smake.


#9

Nextlife sa for siden:

Roti ser ut som noe som kan gå, har du en god og velprøvd oppskrift?


#10

Niobe sa for siden:

Det er bare sammalt hvetemel, bittelitt salt og vann. Så fast at den kan kjevles tynt. Stekes på takke.


#11

Nextlife sa for siden:

Supert.
Har du noe mellom hver lefse når du fryser?




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.