Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg lage med to andeegg? En sunn oppskrift

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har to andeegg i kjøleskapet som jeg må bruke opp. Jeg har allerede laget eggerøre på dem, men syns det ble litt fettete. De har høyt fett- og proteininnhold, og egner seg veldig til luftig, mektig bakverk. Men siden bikinisesongen nærmer seg så vil jeg bruke dem til noe sunt.

Tips?

(Oslofolk: De er forresten kjøpt på Bondens Marked, hos dama til han som steker sveler. Hun som lager det fantastiske jordbærdrømsyltetøyet. Når man kjøper egg får man dem i en lite boks med høy i bunnen så det ser ut som et rede, og bilder av hønene og endene! :hjerter: Hiawata ble veldig begeistret. Det er bondens Marked i Birkelunden på lørdag)


#2

Observatøren sa for siden:

Åh, det jordbærdrømsylteyøyet! :elsker:
Det paret har virkelig god teft på hvordan produkter skal presenteres.

Hva med quiche?


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Andeegg er veldig gode å bruke til pannekaker ( eller andekaker som det blei heitande her ) Omelett eller suffle vil dei nok og vera gode til.



#5

Tallulah sa for siden:

Ikke sant? Jeg syns det er så flott å møte produsentene på Bondens Marked og blir sjarmert i senk av å få bilder av små andunger som bader i smørskåler. :hjerter:

Andekaker! Ja, det var en god idé, da kan de jo bli både luftige og sunne. Da kan jeg kansje bruke mer grovt mel også.

Porsjert egg er deilig! Det var også en god idé.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Sleng oppi ein del grovt mjøl, havregryn og revne gulrøter så blir dei sunne, saftige og fine.


#7

Tallulah sa for siden:

Jupp, det er det jeg pleier. :)


#8

Susse sa for siden:

Eller lag Nennes rundstykker, jeg bruker alltid to egg i oppskriften.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.