Jeg har to andeegg i kjøleskapet som jeg må bruke opp. Jeg har allerede laget eggerøre på dem, men syns det ble litt fettete. De har høyt fett- og proteininnhold, og egner seg veldig til luftig, mektig bakverk. Men siden bikinisesongen nærmer seg så vil jeg bruke dem til noe sunt.
Tips?
(Oslofolk: De er forresten kjøpt på Bondens Marked, hos dama til han som steker sveler. Hun som lager det fantastiske jordbærdrømsyltetøyet. Når man kjøper egg får man dem i en lite boks med høy i bunnen så det ser ut som et rede, og bilder av hønene og endene! :hjerter: Hiawata ble veldig begeistret. Det er bondens Marked i Birkelunden på lørdag)
Ikke sant? Jeg syns det er så flott å møte produsentene på Bondens Marked og blir sjarmert i senk av å få bilder av små andunger som bader i smørskåler. :hjerter:
Andekaker! Ja, det var en god idé, da kan de jo bli både luftige og sunne. Da kan jeg kansje bruke mer grovt mel også.