Jeg har lyst å lage en deilig middag (uten å bruke mye tid) til oss i morgen. Og så har jeg lyst til å drikke oss brisne på Champagne. Helst har jeg lyst på noe sjømat. Noen som har noen gode forslag?
-salma - godt men noe vi har så ofte.Litt kjedelig?
-sushi - litt for arbeidskrevende i morgen tror jeg :lat:
-blåskjellsuppe - deilig, men tror ikke han er så begeistret for skjell
Jeg synes champagne passer til alt, saa det er bare aa lage det man har lyst paa ogsaa drikke champagnen til. Det meste smaker BEDRE med champagne.
Oppsummert:
Spesielt godt er champagne til: alt av sjömat, gaaselever, desserte og söte ting, hvitt kjött, salater, frokost, lunsj (uansett hva man spiser)
Veldig godt er champagne til: Tapas, ost (men da tar man sec og ikke brut synes jeg)
Og jeg har heller absolutt ingenting imot champagne til: Kjött, grillmat, julemat, alt annet
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.