Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steke brød i to etasjer i ovnen på varmluft?

#1

Bille sa for siden:

Går det bra? Baker stort sett bare tre ad gangen, men i dag doblet jeg deigen og da ble det seks brød gitt. Kan de stekes samtidig i varmluftsovn? :blond:


#2

Pingis sa for siden:

Jepp!


#3

Bille sa for siden:

:highfive:


#4

arrow sa for siden:

Si hvordan det går da, min stekeovn takler ikke brød i form i to etasjer, men to brett med boller eller rundstykker går geit.


#5

Bille sa for siden:

Det gikk fint! Altså, det ser i hvert fall sånn ut, de ser helt vanlige ut utenpå. Så får vi satse på de ikke er rå inni da. :knegg: Ligger til avkjøling nå. Hva har vært problemet Arrow?


#6

Canisa sa for siden:

Vi baker alltid 6 brød i gangen, i to etasjer og med varmluft. Funker som bare det.


#7

Bille sa for siden:

Det blir seks brød ad gangen heretter i hvert fall. Funket som juling det.


#8

arrow sa for siden:

Noen av fullkornsoppskriftene mine er løs i deigen og for at de ikke skal sige ut må jeg steke i form. De øverste blir litt brun på toppen, og blek i bunnen, mens de nederste blir helt fin i bunnen. Det hender jeg tar dem ut av formen og ettersteker litt for å få sprø skorpe. Det er gjerne mer praktisk med rundstekte brød rett på platen?


#9

Bille sa for siden:

Hmm, jeg vet ikke, bruker former jeg også, bruker nemlig også løs deig.


#10

arrow sa for siden:

Kasnkje jeg bør eksperimentere mer med temperaturen. Jeg setter ovnen på 250 grader, og skrur ned til 200 etter at brødene er komt inn. Jeg har to typer former, noen i metall som ruster om de går i oppvaskemaskin, og noen med slippbelegg. Jeg har en gulleloksert også. Muligens det er en faktor som spiller inn?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.