Bille sa for siden:
Går det bra? Baker stort sett bare tre ad gangen, men i dag doblet jeg deigen og da ble det seks brød gitt. Kan de stekes samtidig i varmluftsovn? :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Bille sa for siden:
Går det bra? Baker stort sett bare tre ad gangen, men i dag doblet jeg deigen og da ble det seks brød gitt. Kan de stekes samtidig i varmluftsovn? :blond:
Pingis sa for siden:
Jepp!
Bille sa for siden:
:highfive:
arrow sa for siden:
Si hvordan det går da, min stekeovn takler ikke brød i form i to etasjer, men to brett med boller eller rundstykker går geit.
Bille sa for siden:
Det gikk fint! Altså, det ser i hvert fall sånn ut, de ser helt vanlige ut utenpå. Så får vi satse på de ikke er rå inni da. :knegg: Ligger til avkjøling nå. Hva har vært problemet Arrow?
Canisa sa for siden:
Vi baker alltid 6 brød i gangen, i to etasjer og med varmluft. Funker som bare det.
Bille sa for siden:
Det blir seks brød ad gangen heretter i hvert fall. Funket som juling det.
arrow sa for siden:
Noen av fullkornsoppskriftene mine er løs i deigen og for at de ikke skal sige ut må jeg steke i form. De øverste blir litt brun på toppen, og blek i bunnen, mens de nederste blir helt fin i bunnen. Det hender jeg tar dem ut av formen og ettersteker litt for å få sprø skorpe. Det er gjerne mer praktisk med rundstekte brød rett på platen?
Bille sa for siden:
Hmm, jeg vet ikke, bruker former jeg også, bruker nemlig også løs deig.
arrow sa for siden:
Kasnkje jeg bør eksperimentere mer med temperaturen. Jeg setter ovnen på 250 grader, og skrur ned til 200 etter at brødene er komt inn. Jeg har to typer former, noen i metall som ruster om de går i oppvaskemaskin, og noen med slippbelegg. Jeg har en gulleloksert også. Muligens det er en faktor som spiller inn?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.