Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjule stygge flekker på leggene til sommeren - tips?

#1

Frances sa for siden:

Ah! Sommeren har kommet til byen, og jeg har så lyst til å kjøpe meg noen lekre knelange skjørt. Problemet er at jeg har så mye stygge flekker på leggene. Tror det er hårsekkene som vises som røde prikker. Hvordan blir man kvitt disse, finnes det noe kremer som kan være litt dekkende? Bruker selvbruningskrem, men prikkene vises selvfølgelig likevel. Blir ultraglad for gode tips.


#2

Pastill sa for siden:

Samme problem her. Barber bena med hårene og bruk MYE fuktighetskrem. Mine pleier se bedre ut etterhvert...


#3

Fluke sa for siden:

Det er ikke inngrodde hår som lager disse flekkene da? I så fall hjelper det å skrubbe bena med hampvott eller annet stivt for å få disse opp og ut sånn at de ikke ligger og irriterer huden fra innsiden liksom.


#4

Frances sa for siden:

Jeg tror ikke det er inngrodde hår. Men jeg skal uansett vokse leggene mine hos en fotpleier om en stund. Kan jo høre da også om hva det egentlig er. Takk for gode råd begge to, skal prøve alle tips og håpe på bedring.


#5

Pastill sa for siden:

Hos meg så kommer det av at jeg er veldig mørkhåret... rett og slett. Og at huden liksom virker litt gjennomsiktig. :vetikke:
Sett at mange er sånn. Virker helt vanlig. Men bodylotion i mengder pleier bedre det.


#6

Frances sa for siden:

Jeg har også veldig mørk hårvekst. Har vært ute i lunsjen og kjøpt meg fuktighetskrem. Så nå smøres det så ofte det lar seg gjøre i ett åpent kontorlandskap.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.