Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Upraktisk besøk

#1

Frøy sa for siden:

Denne karen kom ruslende inn i stuen i ettermiddag, og det er jo alltid ett sant mareritt å få slike skapninger ut igjen, men til slutt så fant han ett av de åpne vinduene å fløy ut så ikke hele stuen ble full av fugledritt.

(Rot på kjøkkenbenken, nei det har vi ikke sett)



#3

Malama sa for siden:

Søt, men meget upraktisk ja.

Godt den fant veien ut selv.


#4

Mei sa for siden:

Fiiiin :hjerter:

(Men kanskje finest ute ja, enig med deg i det)


#5

celebelen sa for siden:

De gjør seg best ute, ja - selv om de er fine.
Jeg fikk en meis inn på soverommet en gang, det var hull i nettingen på utsiden av luftekanalen. Heldigvis var det et lite rom, så jeg klarte å fange den i et tynt skjerf og få den ut av vinduet.


#6

Madicken sa for siden:

Vi hadde fugl i pipa en gang, og slapp den ut i stua. Resultat: Hele stua full av fete sotflekker, men, heldigvis, fri fugl til slutt.


#7

Sonja Sockersöt sa for siden:

Vi fikk en sånn inn i stua vi også en gang i tiden Fikk kastet et kjøkkenhåndkle over den og fraktet den til altandøra, men før vi kom så langt dreit den ut halve huset.


#8

Blåbær sa for siden:

Begynte å nynne på "Lille Måltrost" med engang jeg så bildet. Er det en måltrost?


#9

Frøy sa for siden:

Det ligne veldig på en måltrost ja.

Den var veldig søt, men den gjør seg nok best ute, sammen men de andre fuglene. Men den tenkte vel at siden kjøttmeisen har fått eget hus her så kan vel jeg også få.


#10

Taien sa for siden:

Eget hus er greit nok, men den lille karen (?) der siktet tydelig på milionvilla for måltroster. Med innebygget cateringservice.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.