Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ris og pasta til overs

#1

Cumulus sa for siden:

Hva gjør du med ris og pasta som er til overs etter middagen? :confused: Trenger tips... :jupp:


#2

Elise sa for siden:

Vi legger det i plastbokser og varmer opp til middag ved en senere anledning.


#3

amylin sa for siden:

Ris lager jeg de kinamatkakene til Dixie Diner. Med pasta lager jeg restepanne med løk, purre, brokkoli, gulrot, kål, sopp, bacon, egg og ost. Gratineres i ovnen.


#4

Mirasol sa for siden:

Stekt ris. Steker ris i litt olje, sammen med hva jeg måtte ha for hånden av grønnsaker. Knekker i et par egg og serverer sammen med hva som måtte stå på planen av kjøtt, evt. rester av pølse, kjøttkaker osv.


#5

star sa for siden:

Lager stekt ris av risen. Pastaen havner som regel i søpla hvis det er noe igjen (sjelden).


#6

Dixie Diner sa for siden:

Mmm kinamatkaker. Jeg har to unger som ELSKER stekt ris, så jeg pleier å lage det av risrester, så får de det til kvelds, og/eller eldste får det med seg i skolematboksen til neste dag. Samme med pasta, forresten, da lager jeg opp en kjapp saus og så får eldste med seg rester i matboksen, eller ungene får rester til kvelds, evt. tar jeg rester med meg på jobb.


#7

Mirasol sa for siden:

Oppskrift på kinamatkaker? :vilha:


#8

Isbjørn sa for siden:

Pytt i panne.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Her. :)


#10

apan sa for siden:

Mye ris igjen: Hender at vi bruker dagen etter feks til stekt ris.
Pasta: Putter litt i matboksene til barna, hiver resten.

Lillesøster var hos en venn og fikk pannekaker med risrester i. Det virket som en grei tanke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.