Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tax refund??


#2

Pelen sa for siden:

Nope, det vet jeg ikke, men gjetter på at det netto blir ca 10 %. Det pleier som regel å bli ca det i mange land i det sydlige Europa.

Storforbruker-av-tax-refund-Pelen


#3

tutta sa for siden:

Godt noen er storbruker av tax refund pelen!! :D Tusen takk!

Den hyggelige mannen i butikken visste ikke han heller. Jeg hadde glemt passet og hadde ingen planer om å legge igjen €200 på habitat i dag :rødme:.Men slik slik ble det!! Hadde slik Ikea-shopping følelse i dag!! Noe helt annet enn å shoppe på r.o.om. Det tåler ikke lommeboken min,selvom de har mye av de samme tingene...
Men jeg kan dra innom butikken i morgen å få en slik tax refund,men vil vite om det er verdt kjøreturen eller ikke....;) Det er en vakker kjøretur når bilen jeg låner er uten tak:riktig:


#4

Pelen sa for siden:

Habitat og R.O.O.M har veldig veldig forskjellige priser på samme vare :nikker: Man vet jo aldri med Monaco, de har vel lavere skatt på inntekter der, men jeg er usikker på hvordan det er med mva.

Ja, vakker kjøretur er det i det landet. Kanskje du kan ta en telefon og ringe først i morgen?

Er Habitat butikken i Monaco stor? Jeg har ikke vært i den butikken, men i den i Nice.


#5

tutta sa for siden:

Kanskje like greit å ringe.

Habitat butikken er 3etg. Kjempe fin og passe stor. Jeg har ikke vært i den i Nice...Hvordan er den??

Takk for svar uansett!:)


#6

Pelen sa for siden:

Den er liten, syns jeg. Mindre enn den første etasjen i den delen av bygget der entréen er hos R.O.O.M. Den i Marseille skal være stor, men dit er det jo et stykke.

Kos deg i Monaco!


#7

tutta sa for siden:

Takk. Er i Beaulieu,men ikke så langt unna Monaco.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.