vixen sa for siden:
Skal servere Red velvet på lørdag og lurer på om jeg kan bake den på fredag kveld? Kan jeg lage den helt ferdig med ostekrem og bare putte den i kjøleskapet eller skal kaken lagres på benken over natten og pyntes neste dag?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
vixen sa for siden:
Skal servere Red velvet på lørdag og lurer på om jeg kan bake den på fredag kveld? Kan jeg lage den helt ferdig med ostekrem og bare putte den i kjøleskapet eller skal kaken lagres på benken over natten og pyntes neste dag?
Hyacinth sa for siden:
I kjøleskapet. Jeg lagrer ofte kaker på benken over natta, men ikke med krem i.
vixen sa for siden:
Men er det bedre å la selve kaka stå på benken og så bare ha på kremen og sånt neste dag?
Candy Darling sa for siden:
Den må i hvert fall være helt kald før du tar på krem.
indie sa for siden:
Hvis jeg hadde mulighet hadde jeg ventet til lørdag med å ta på krem. Da kan den stå uten krem og pynt på benken til dagen etter.
vixen sa for siden:
Det er det letteste for meg siden jeg har litt lite plass i kjøleskapet.
Candy Darling sa for siden:
Dette er jo bare smakssak, og jeg kjenner ikke den kaken, men generelt synes jeg de fleste kaker blir saftigere hvis de får stå en dag med krem på. Derfor baker jeg stort sett 2 dager før den skal serveres, lar den stå ute over natten, så inn i kjøleskapet til jeg tar på krem på kvelden før. Så i kjøleskapet til servering igjen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.