Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Råååsa frosting på sjokolademuffins?

#1

Bille sa for siden:

Det ønsker suppa seg på sommerfesten. Jeg er ikke akkurat dronningen av cupcakes :blond:, er det noen som har en god oppskrift? Orker ikke Google..


#2

isola sa for siden:

Ferdigmixen til Manuela, den hvite, og så farge. Sprøyt på.


#3

Huldra sa for siden:

Men den smaker jo ikke godt? Jeg syntes det blei skikkelig tamt oppå den med sjokolade. Hvordan få bedre smak på den?



#5

Lavender sa for siden:

Jeg er sikker på at det er et godt svar i Hummingbird Bakery boka, men min er hjemme.


#6

Bille sa for siden:

Denne så jo enkel og grei ut, tror vi går for den jeg.


#7

era sa for siden:

Ellers er ferdig smørcreme mixen til panduro stor hit hos oss. (ungen vel og merke)


#8

Charlie sa for siden:

...smørkrem er jo bare smør og melis, kjøper man mix til det? :blånn:


#9

celebelen sa for siden:

Det er opptil fler. :nikker:

Vanilje:
250 g melis
80 g usaltet smør
1/4 dl melk
Noen dråper vaniljeessens (jeg pleier å bruke vaniljesukker)

Visp melis og smør sammen på medium hastighet. Skru ned til lav hastighet, og ha oppi melk og vaniljeessens, noen ss om gangen. Når alt er blandet, kjører du på høy hastighet. Jo lengre du visper, jo luftigere glasur.


#10

era sa for siden:

Jepp for da blir den mye mindre smørrete og melisete seff.


#11

Marit K sa for siden:

Denne ostekremen er fra Hummingbird bakery, og er veldig god:

100 g romtemperert smør
600 g melis
250 g kremost - jeg bruker philadelfia naturell.
Røres sammen til en jevn og glatt masse, og tilsettes farge etter ønske.


#12

Bille sa for siden:

Hvor mange muffins holder det til ca, MaritK?


#13

era sa for siden:

Grunnen til at jeg digger ferdigmiksen er at man ikke bruker like mye smør, så da er det litt mere greit at jeg eter som en gris.


#14

Acino sa for siden:

Kok opp en pakke frosne bringebær(eller bjørnebær eller jordbær...), tilsett litt sitron og litt sukker. Sil slik at du får kun sausen for seg. Avkjøl. Rør melis og smør hvitt, tilsett sausen. Rosa med nydelig frisk smak. :jupp:


#15

Fibi sa for siden:

Om du har en Meny eller tilsvarende i nærheten; Betty Crocker creamy vanilla frosting, ferdig på boks. Farge, sprøyte, nyte!


#16

Marit K sa for siden:

Det er nok til ca 25 muffins tenker jeg.


#17

arrow sa for siden:

Den Betty Croocker toppingen, er der den rose fluffy vispede sukkergreien? Manuela er betraktelig bedre, hun har en oppskrift på rosa fluffy bringebærtopping som er ganske så brukbar (rosa kake med perler på i bloggen). Jeg pleier å lage kremtopping på slump, og bruker ofte snøfrisk-ost eller gourmet-ost, visper det grundig med melis, eventuelt en eggeplomme (for gulfarge), muligens litt smør, og smakstilsetter med sitronskall, bringebær (oppkokt med sukker og presset gjennom en sil; eventuelt rå bær og melis kjørt i blender), etc. Det er ganske enkelt å lage en god topping uten å være nøye med mål, bringebær gir rosa krem, og passer veldig godt til sjokolademuffins.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.