Hva med å bruke Toro langpannekake og lage den til en Soaked kake? Steke den, stikke masse hull i den og tømme over masse masse god glasur.
Jeg elsker dronningens festkakeglasur som er 100g smør(melkefri melange), 150g mørk sjokolade (jeg bruker dronningens men den står det melk på nå selv om det ikke er med i produksjonen på grunn av mye forurensning, men det har ikke plaget mine barn. Annen kokesjokolade eller 70% går og), 1ss eplejuice og 1 ss lys sirup. Smøret smeltes, og så smeltes sjokolade oppi smøret før man rører inn resten.
Den glasuren blir ganske tykk og konfektaktig og en stor favoritt i soaked chocolate cake her i huset.
Takk for tips. Toro sin syns jeg ikke er noe særlig, den er liksom ikkje saftig og god. Men om jeg lager den som soaked cake så kan den jo bli bedre :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.